TOP aplikace pro Windows 8.1 a Windows Phone 8 – únor 2014

Praha, 7. února 2014 – Chcete-li sledovat olympiádu on-line, zvednout svůj sportovní výkon či se jen pobavit, vždy hledejte pomoc u aplikací pro Windows 8.1 a telefony s Windows Phone 8 (TZ)

Výběr TOP aplikací pro Windows 8.1

ČT Sport

Aplikace nabízí přehled aktuálních článků portálu ČT sport a živé vysílání sportovní stanice ČT4. S blížící se olympiádou půjde o nepostradatelnou pomůcku pro všechny sportovní fanoušky. Nenechte si ujít šanci fandit našim i na cestách nebo v kavárně s přáteli.

Cena: zdarma

Aplikace a screenshoty ke stažení ZDE.

Olympics 2014

Intuitivní aplikace vám umožní vychutnat si vaše oblíbené sporty na olympijských hrách v živých přenosech. Pokud nestihnete daný přenos, nevadí, můžete si jej pustit později. Dále se nabízí možnost upozornění na jednotlivé výsledky, kompletní profily sportovců a mnoho dalšího. Nenechte si ujít žádný z vašich oblíbených sportů!

Cena: zdarma

Aplikace a screenshoty ke stažení ZDE.

Olympic History

Současné olympijské hry mají základ v antických hrách konaných ve starém Řecku v Olympii na poloostrově Peloponés a jejich zakladatelem byl podle pověsti Hérakles. Dnešní hry se od těch původních značně liší a prošly dlouhým vývojem. Tato aplikace vás názorně provede dlouhou historií her a jejich vývojem v různých obdobích.

Cena: zdarma

Aplikace a screenshoty ke stažení ZDE.

Gym Guide

Chcete-li mít tělo a sílu olympionika, tak toto je ta správná aplikace pro vás. S touto aplikací můžete procvičit každý sval. V encyklopedii najdete 804 cviků spolu s videem, jak daný cvik provádět. Bez ohledu na to zda chcete zhubnout, budovat svalovou hmotu nebo jen najít nové cviky, Gym Guide vám pomůže zlepšit vaši kondici.

Cena: zdarma

Aplikace a screenshoty ke stažení ZDE.

Ski Master

Ski Master je jednoduchá zábavná hra od českého vývojáře. V roli tučňáka musíte sjet sjezdovku plnou nebezpečných stromů! S každou sekundou se vám zvyšuje vaše skóre a zároveň zvedá obtížnost, kdy se musíte vyhýbat stále více stromům, které se vám staví do cesty.  S partou přátel je s touto aplikací o zábavu vždy postaráno.

Cena: zdarma

Aplikace a screenshoty ke stažení ZDE.

Výběr TOP aplikací pro Windows Phone 8

ZOH 2014

Aplikace Českého olympijského výboru. S touto aplikací budete mít přehled o aktuálních výsledcích, programu her a všech novinkách. Úplné informace o českých sportovcích, jejich umístění a počtu získaných medailí. Nastavte si upozornění a nemusíte se bát, že zmeškáte váš oblíbený závod. Uživatelé aplikace se mohou navíc těšit na spoustu zábavy a soutěží.

Cena: zdarma

Aplikace a screenshoty ke stažení ZDE.

Letná 2014

Oficiálního průvodce olympijským parkem 2014 na Letné. V aplikaci najdete přehled o aktuálním dění v parku, popis všech sportovišť, pomůže vám s orientací v areálu a dokonce umí vykouzlit i vstupenku do parku úplně zadarmo! A k tomu všemu samozřejmě hromada informací a zábavy navíc.

Cena: zdarma

Aplikace a screenshoty ke stažení: ZDE

Sochi 2014 Results

Zcela nová oficiální aplikace XXII. zimních olympijských her vytvořena pro aktuální výsledky okamžitě po ukončení aktivity. Aplikace nabízí veškerý program a kompletní výsledky ze všech sportovišť. V aplikaci lze navíc zvolit podporovaný stát. Zvolte Českou republiku a sledujte online výsledky našich reprezentantů!

Cena: zdarma

Aplikace a screenshoty ke stažení ZDE.

Sochi 2014 Guide

Díky aplikaci budete znát přesný harmonogram soutěží a jiných akcí, můžete sledovat olympijské a paralympijské štafety, dozvíte se vše o koupi vstupenek a s interaktivní mapou s navigací si můžete naplánovat výlet do Soči na všechny sportoviště. Zážitky můžete sdílet s přáteli a mnoho dalšího.

Cena: zdarma

Aplikace a screenshoty ke stažení ZDE.

Runtastic

Windows Phone nyní můžete používat jako sporttester. Tato aplikace umožňuje měřit všechny potřebné údaje k co nejlepšímu vyhodnocení vašich běžeckých výsledků. S Runtastic můžete automaticky měřit čas, vzdálenost, spálené kalorie, rychlost, nadmořskou výšku a sleduje trasu pomocí GPS.

Cena: zdarma

Aplikace a screenshoty ke stažení ZDE.

O společnosti Microsoft

Společnost Microsoft (nasdaq „MSFT“) byla založena v roce 1975 a je světovým lídrem v poskytování softwaru, služeb a řešení, které pomáhají lidem a firmám po celém světě plně realizovat jejich potenciál.