Hry si můžete nyní legálně stáhnout snadno, rychle a levně

Praha, 18. února 2014 – Společnost Electro World připravila pro své zákazníky novinku v podobě jednoduchého nakupování a stahování digitálních verzí počítačových her. Více jak 800 her pro PC i Mac je nyní dostupných ke stažení přímo z domovské stránky společnosti www.electroworld.cz, a to za velmi příznivé zaváděcí ceny. (TZ)

Digitální stahování přináší mnoho výhod oproti klasickému nakupování v kamenných obchodech. Vámi vybranou hru si můžete stáhnout v kteroukoliv denní dobu, nejste tedy omezeni zavírací dobou obchodu. Výhodou je navíc také to, že se digitální verze nikdy nevyprodá. Jediné, co k tomuto způsobu nákupu potřebujete, je počítač s připojením k internetu.

„V přehledném katalogu naleznou zákazníci hry za výhodné ceny. Vyplatí se sledovat i různé akční nabídky. Mezi oblíbené hry, které u nás zákazníci začali nakupovat a stahovat online patří Battle Field 4, Fifa 14, Assassins Creed 4, Tomb Rider, Sims 3,Crysis 3, Dead Space 3, Fifa 13, Hitman,“ říká Jan Luxemburg,  Buyer Entertainment CZ/SK ze společnosti Electro World.

Mezi nabízenými hrami se nachází zástupci většiny žánrů – akční, fantasy, strategie, rodinné hry i hry pro děti. Před zaplacením a stažením produktu je vhodné si ověřit, zda váš počítač splňuje veškeré požadavky, které může hra na PC mít. A pak už se můžete plně ponořit do světa počítačového hraní.

O Electro Worldu

Electro World, jeden z největších multikanálových prodejců elektroniky a elektrospotřebičů, vstoupil na tuzemský trh v roce 2002. Během poslední dekády si zde vytvořil velmi silnou strategickou pozici, je jedním z lídrů maloobchodu s elektrem a ročně v jeho obchodech nakupují milióny zákazníků.  V současné době je pod značkou Electro World otevřeno v České republice a na Slovensku již 27 prodejen a síť se neustále rozrůstá, mimo jiné i o nové franšízové partnery. Společnost také úspěšně provozuje v obou zemích internetové obchody, elektroniku si mohou zájemci objednávat také prostřednictvím zákaznické linky.

Electro World patří do nadnárodní skupiny Dixons Retail, světoznámé společnosti, která se specializuje na prodej elektrických spotřebičů. Vedle značky Electro World patří do Dixons také tradiční prodejny jako PC World, Currys a Dixons.co.uk ve Velké Británii a Irsku, Elkjøp, ElGiganten či Gigantti v severní Evropě, UniEuro a PC City v Itálii, Kotsovolos a Electro World v Řecku.  V současné době provozuje Dixons Retail ve 14 zemích více než 1 100 klasických či internetových obchodů a zaměstnává téměř 36 000 osob. V obchodech patřících do skupiny Dixons Retail každoročně nakupuje více než 100 miliónů zákazníků.