Společnost Aastra obdržela vysoké ocenění od Current Analysis za Aastra MX-ONE

Praha, 4. března, 2014 – Aastra, součást společnosti Mitel, oznámila, že za svoji podnikovou komunikační platformu MX-ONE obdržela od nezávislé agentury Current Analysis vysoký rating. Current Analysis je globálním lídrem v oblasti poskytovatelů analýz trhu a objektivních poradenských služeb v odvětví telekomunikací a IT. (TZ)

Agentura v nezávislém reportu označila komunikační server Aastra MX-ONE za „velmi silný a vysoce škálovatelný produkt na trhu středně velkých podnikových komunikačních platforem.“ Ve zprávě také vyzdvihuje schopnost zavádět IP telefonii s nižší potřebou hardwaru (serverů).

Aastra MX-ONE je reálná platforma pro unified communication (UC) řešení, která svým uživatelům umožňuje flexibilně reagovat na jejich specifické komunikační potřeby, ať již pracují kdekoliv.

„Jsme nadšeni, že jsme opět obdrželi za řešení Aastra MX-ONE vysoké ocenění,“ říká Frederic Boone, manažer společnosti Aastra pro střední a jihovýchodní Evropu. „Zpětná vazba od nezávislé agentury Current Analysis potvrdila předchozí vysoké ocenění, který náš produkt v minulosti obdržel. Pracovali jsme s vysokým nasazením na tom, aby platforma MX-ONE nabídla podnikovým zákazníkům to nejlepší řešení z pohledu flexibility, efektivity a nabízené hodnoty. Fakt, že široce respektovaná analytická organizace jako Current Analysis označila náš produkt tak vysokým hodnocením, vnímáme velmi pozitivně.“

Aastra neustále vylepšuje své produkty s cílem poskytnout zákazníkům nejlepší a nejefektivnější cestu pro inovace jejich řešení. Aastra například uvedla nový model licencování, kdy si namísto nabídky jedné licence za zařízení typu videa či stolního telefonu zákazníci mohou zakoupit jednu licenci podporující čtyři koncová zařízení. Tímto se snižují jejich náklady a zvyšuje flexibilita.

Aby splnila potřeby koncových uživatelů, lze platformu MX-ONE přizpůsobit přáním zákazníků a doplnit komplexním portfoliem UC řešení společnosti Aastra. A to v rozsahu od multimediálního kontaktního centra Solidus eCare a messagingového řešení Aastra OneBox až po technologii pro spolupráci Aastra Mobile Client a videokonferenční ekosystém Aastra BluStar.

Vyšší flexibilitu zajišťuje interoperabilita s předními dodavateli hardwaru middlewaru, jako jsou například společnosti Hewlett-Packard, Dell a VMware. Pro další informace a stažení kopie reportu navštivte prosím: http://www.aastra.com./current-analysis-report-aastra-mx-one.htm.

O agentuře Current Analysis

Current Analysis poskytuje podrobné informace, analýzy a poradenské služby, které umožňují obchodním týmům, marketingovým profesionálům, produktovým manažerům a vedoucím pracovníkům neustále zlepšovat svoji obchodní výkonnost. Více informací naleznete na webové adrese agentury Current Analysis: http://www.currentanalysis.com.

O společnosti Aastra, a Mitel company

Aastra je společnost patřící pod Mitel. Firma Mitel je globální lídr na trhu podnikových komunikací, který efektivně propojuje zaměstnance, partnery a zákazníky – kdekoliv, kdykoliv a prostřednictvím jakýchkoliv zařízení, jak v nejmenších firmách, tak v největších korporacích. Díky širokému portfoliu řešení a snadné cestě na cloud nabízí Mitel zákazníkům maximální výběr. S kombinovaným obratem více než 1 miliardy dolarů, 60 miliony zákazníků po celém světě a první pozicí na trhu v západní Evropě je Mitel jasným lídrem podnikových komunikací. Více informací naleznete na www.mitel.com.