Společnost Panasonic představuje nový Broadcast Switcher 2ME

Společnost Panasonic uvádí nový kompaktní broadcast switcher určený pro řídicí pracoviště studií a vysílání mimo studio. (TZ)

Panasonic představuje první model 2ME ze série Panasonic HS – AV-HS6000. Pro přesné přepínání nabízí uživatelsky přívětivý ovládací panel s grafickým rozhraním. Používá 32 vstupů SDI, 2 vstupy DVI a 16 výstupů SDI. Čtyři DVE na jeden ME umožňují více přechodů při vytváření kreativního videa v náročných rychle se měnících situacích.

Nový switcher je ideální pro profesionály vytvářející kreativní videa, která vyžadují rychlou odezvu. Přístroj používá výstupy Multi-Viewer s až 16 rozděleními kanálu a volitelnou trvalou video paměť pro až 81 klipů (30 sekund / klip).

Přístroj je osazen intuitivně uspořádanými tlačítky a má doplňkový dotykový 10,1″ panel nabídek, který lze použít pro zobrazení několika náhledů.

Hana Grůzová, regionální marketingová manažerka společnosti Panasonic System Communications Company Europe, říká: „Webový server umožňuje uživatelům pracovat s nabídkami na počítači připojeném k místní síti. Navíc sada nástrojů pro vývoj softwaru (SDK) poskytuje mimořádné možnosti rozšíření. Dodavatelé třetích stran a profesionálové v oblasti systémové integrace mohou vyvíjet zásuvné moduly, které přinášejí novou funkcionalitu.“

Model AV-HS6000 podporuje víceformátové signály HD i SD. Frekvence, se kterými přepínač funguje, lze měnit z 59,94 Hz na 50 Hz a 24 Hz (nebo 23,98 Hz). To umožňuje efektivní ovládání a vytváření digitálních videí kdekoli na světě.

Switcher pro živé vysílání Panasonic 2ME bude v prodeji od dubna 2014. Další informace získáte na: http://business.panasonic.co.uk/professional-camera/broadcast-and-proav/mixer-controller/AV-HS6000

Fotografie Panasonic jsou dostupné zde: http://bit.ly/1fWCM3S

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje a odolné mobilní počítače. S přibližně 500 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Od svého založení v roce 1918 se společnost globálně rozšířila a nyní řídí přes 500 firem po celém světě, které vykázali konsolidované příjmy přes 68 miliard euro ve fiskálním roce končícím 31. března 2013. Se závazkem sledovat nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, se společnost se snaží vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Pro více informací o Panasonic najdete na webových stránkách společnosti http://panasonic.net/