Tabletová aplikace Showroom pro Hyundai

Showroom je nativní aplikace založená na platformě Android, jejímž koncovým uživatelem je prodejce vozů Hyundai. Prodejce je nyní schopen přímo v prostoru autosalonu vytvořit zákazníkovi konfiguraci vozu včetně předběžné kalkulace. Přímo z aplikace je možné zaslat nabídku konfigurovaného vozu. Prodejce tedy vůbec nemusí odcházet ke svému stolnímu počítači a je v neustálém kontaktu se zákazníkem.

Aplikace Showroom má velice intuitivní ovládání a je tak velice snadné s ní pracovat. Záměrně nebyla vytvořena uživatelská příručka a i přesto prodejci tuto aplikaci bez problémů používají.

Nejdůležitější částí aplikace je zcela přepracovaný konfigurátor vozu, který je optimalizován pro tablety. Neustále jsou tak k dispozici možnosti nastavení i cena konfigurovaného vozu a tak je možné vůz maximálně přizpůsobit potřebám klienta.

Data v tabletu jsou neustále synchronizována pomocí PUSH technologie, aby byla zajištěna identická data ve všech systémech. S tabletovou aplikací je samozřejmě možné pracovat i off-line a tím je zajištěna volnost pohybu prodejce i klienta.

„Aplikace Showroom přináší zcela nový pohled na komunikaci se zákazníkem v rámci prostoru autosalonu. Naši prodejci mohou být se zákazníkem přímo na prodejně a v reálném čase s ním vytvářet konfiguraci vozu včetně předběžné kalkulace. S aplikací jsme velmi spokojeni a věříme, že našim zákazníkům usnadní výběr našich vozů“, říká Miloš Adámek PR manažer společnosti Hyundai Motor Czech.

O společnosti Hyundai Motor Co.

Společnost Hyundai Motor Co., založená v roce 1967, je součástí skupiny Hyundai Motor Group, která je od roku 2010 pátým největším výrobcem automobilů na světě a zahrnuje přes dvacet dceřiných společností a přidružených organizací působících v různých oborech automobilového průmyslu. Společnost Hyundai Motor provozuje devět výrobních závodů mimo Jižní Koreu a v roce 2013 prodala 4,6 milionu vozidel po celém světě. Vozidla značky Hyundai se prodávají ve 186 zemích prostřednictvím 5300 dealerství a showroomů. V České republice prodeje značky neustále rostou, v roce 2013 bylo v ČR prodáno 16 239 osobních automobilů. Další informace o společnosti Hyundai Motor a jejích produktech naleznete na adrese: www.hyundai.com nebo na českých webových stránkách www.hyundai.cz.

O společnosti AMI Praha a.s.

AMI Praha je softwarová společnost poskytující komplexní služby v oblastech podnikových IT řešení a internetu. Na trhu AMI Praha působí již od roku 1996 a v současné době společnost tvoří zkušený tým více než čtyřiceti odborníků. Našim klientům poskytujeme profesionální služby a individuální přístup. Společně s nimi se vždy snažíme nalézt vysoce použitelná, efektivní a funkční řešení, která zjednodušují práci, snižují náklady a zvyšují zisk. Výsledkem naší práce jsou desítky spokojených klientů a řada prestižních ocenění.

www.ami.cz