Nový šéf společnosti Logic point: “Čeká nás agresivní růst.”

Valná hromada společnosti Logic point jmenovala novým CEO a jednatelem Stefana Fillibecka. Dosavadní šéf Michal Abraham zůstává v roli spoluvlastníka společnosti a bude zodpovědný za strategii rozvoje jejího produktového portfolia. (TZ)

Valná hromada společnosti Logic point, která je předním specialistou na implementace systémů pro řízení vztahů se zákazníky (CRM), po důkladné úvaze jmenovala Stefana Fillibecka do funkce výkonného ředitele. Cílem tohoto kroku je pokračovat v rozvoji společnosti, zvýšit její současný úspěch a zlepšit budoucí pozici na českém i zahraničním trhu. Agresivní růst, v němž chce firma i do budoucna pokračovat, bude mimo jiné zahrnovat vstup společnosti na zcela nové trhy a značné rozšíření stávajícího portfolia produktů a služeb.

Stefan Fillibeck

Stefan Fillibeck je špičkovým odborníkem na problematiku CRM, ale také vysoce uznávaným obchodním stratégem a projektovým manažerem se znalostmi procesů softwarového vývoje a podpory. Vystudoval obor Obchodní informatika a hovoří plynně anglicky a německy. Stefan Fillibeck získal v průběhu své více než dvacetileté kariéry rozsáhlé zkušenosti v oblasti řízení a vrcholového managementu. Působil jako docent, ředitel obchodní akademie, IT-manažer a prokurista, CIO a ředitel IT v mezinárodních společnostech. S firmou Logic point začal spolupracovat přibližně před půl rokem jako externí poradce dosavadního generálního ředitele Michala Abrahama.

Byl to velmi důkladně uvážený krok s jasnými cíli a směřováním vývoje naší firmy v budoucnu. Nejbližší období využiji k tomu, abych vypracoval konkrétní plány, zadání a skladbu úkolů, jež zajistí hladký a rychlý průběh všech činností a procesů ve firmě. Jsem šťastný za projevenou důvěru a příležitost pracovat se skvělými lidmi na úspěšném vývoji této společnosti. Současně velice děkuji Michalovi Abrahamovi, který v uplynulých letech odvedl vynikající práci. I nadále počítám s jeho aktivní účastí při rozvoji společnosti,” říká Stefan Fillibeck, nově jmenovaný CEO.

Dosavadní šéf a stávající spoluvlastník firmy Michal Abraham se rozhodl odstoupit z pozice CEO a jednatele společnosti. Po 5 letech jejího úspěšného řízení se bude dále soustředit na tvorbu strategie rozvoje produktového portfolia. V této roli bude Michal Abraham řídit vývoj jednotlivých CRM řešení pro konkrétní trhy a cílové skupiny. Jeho primárním úkolem bude vytvoření nových produktů a řešení, která budou opakovaně použitelná a urychlí realizaci jednotlivých implementací. Nadále zůstane v roli spoluvlastníka.

Výkonný tým firmy Logic point již pracuje na novém směřování společnosti.Veškerou naši energii věnujeme podpoře agresivního růstu a tvorbě strategie pro expanzi na českém a slovenském trhu. Nevynecháme ale ani možnosti nových trhů mimo tyto země. Zlepšíme a obohatíme naše stávající portfolio produktů a služeb týkajících se CRM a vytvoříme větší prostor pro školení a další vzdělávání. Také se budeme soustředit na inovaci vnitřního a provozního fungování společnosti,” upřesňuje plánované kroky Michal Abraham.