Nový monitor Acer BH326HUL s mimořádně kvalitním podáním barev

Praha, 27. dubna 2014 − Společnost Acer dnes představila nový monitor B326HUL, který nabídne nejen kvalitní konstrukci a skvělou polohovatelnost, ale také vynikající kvalitou obrazu a podání barev. Díky tomu se hodí i na ta nejnáročnější pracoviště a pro potřeby odborníků v různých průmyslových odvětvích − například fotografů, střihačů videa nebo designérů. Díky inteligentnímu návrhu šetrnému k životnímu prostředí získal tento monitor certifikáty EPEAT® Gold, Energy STAR 6.0 nebo TCO 6.0. (TZ)

Vynikající podání barev

Monitor B326HUL má rozlišení obrazu 2 560 × 1 440 pixelů, což je čtyřikrát více, než standardní HD rozlišení (720p) a o 56 % více pixelů než u 1080p displeje. Tento monitor s velkou úhlopříčkou 32″ se také může pochlubit vynikající přesností barev i reprodukcí barevného prostoru díky technologiím pro korekci sRGB barev a širokému barevnému gamutu. Díky tomu má monitor Acer B326HUL bohaté a přirozené barvy, což z něj dělá ideální volbu pro profesionály a milovníky fotografie.

Kromě toho je tento monitor vybaven správcem Acer eColor Management, který optimalizuje barevné podání, což přináší ještě vyšší kvalitu obrazu. Technologie Acer Low Dimming poskytuje komfortní zážitek ze sledování obrazu a pomáhá snižovat únavu očí při práci za nepříliš optimálních světelných podmínek.

Vyšší komfort při používání

Monitor B326HUL lze snadno přizpůsobit osobním potřebám. Díky flexibilnímu stojanu, se kterým lze snadno nastavit výšku, náklon a otočení, zapadne tento monitor do jakéhokoliv kancelářského prostředí. Jeho ergonomická konstrukce přináší maximální komfort i při dlouhodobém používání. Uživatelé mohou nastavit výšku v rozsahu 150 mm, náklon obrazovky v rozsahu 25° směrem dozadu a 5° dopředu nebo její natočení o 60°doprava a doleva pro maximální pohodlí.

Monitory s technologií Acer ComfyView odráží méně okolního světla. Díky tomu přináší živé barvy, zatímco technologie Acer Low Dimming uživatelům umožní snížit jas podsvícení pro pohodlnější sledování obrazu při nízké úrovni okolního osvětlení.

Uživatelé také mohou k monitoru BH326HUL připojit dvě zařízení, přičemž se obě obrazovky zobrazí najednou pro maximální produktivitu. Technologie Acer Multi-Stream také umožňuje uživatelům zobrazit obsah na více obrazovkách současně prostřednictvím jediného kabelu pomocí videorozbočovače nebo díky sekvenčnímu zapojení za sebou přes rozhraní DisplayPort. Monitor nabízí celou řadu rozhraní od HDMI a tradičního DVI až po 4 USB 3.0 porty s funkcí nabíjení i při vypnutém monitoru. Tyto USB porty dávají uživatelům možnost připojit k počítači širokou škálu zařízení.

Návrh s ohledem na ekologii

Monitor Acer B326HUL je nejen elegantní, ale také šetrný k životnímu prostředí. Může se pochlubit bílým LED podsvícením bez obsahu rtuti, kvalifikací ENERGY STAR® a certifikáty EPEAT® Gold nebo TCO.

Cena a dostupnost

Monitor Acer B326HUL bude možné zakoupit od května 2014 za doporučenou koncovou cenu 12 990 Kč s DPH.

O společnosti Acer

Společnost Acer byla založena v roce 1976 a zabývá se informačními a komunikačními technologiemi. Zaměřuje se na výzkum, návrh, marketing, prodej a podporu inovativních produktů, které zlepšují každodenní život lidí. Ekologicky úsporný dodavatelský řetězec Aceru přináší produkty šetrné k životnímu prostředí – počítače, monitory, projektory, servery, tablety a chytré telefony. Všechno to jsou nástroje, které našim zákazníkům umožňují prozkoumávat až za hranicemi možností a získávat více zkušeností. Společnost Acer, která zaměstnává 8 000 lidí, je třetí největší firmou na světě vyrábějící notebooky (IDC 2012) a v roce 2012 dosáhly její tržby 14,7 miliard amerických dolarů. Pro více informací navštivte stránky www.acer.cz.