Sdílený internet s tabletem za 299 Kč

Praha, 29. dubna 2014 – Společnost T-Mobile nabídne od 1. května Sdílený internet s tabletem Prestigio za 299 Kč měsíčně pro nové smlouvy na dobu určitou. Rozšiřuje tak nabídku samotného Sdíleného internetu za 99 Kč měsíčně, kterou firma uvedla na trh jako první letos v únoru a doposud ji nabízí jako jediná na trhu. (TZ)

„Stále máme statisíce zákazníků, kteří svůj datový objem zcela nevyčerpají. Nová nabídka jim umožní využít data v nejrychlejší mobilní síti naplno, zcela flexibilně a bez závazků,“ říká František Mala, výkonný ředitel segmentu rezidentních zákazníků v T-Mobile.

Nabídka umožní klientům či jejich rodinným příslušníkům naprosto komfortní surfování i prostřednictvím druhého zařízení, a to díky jednoduchému a bezpečnému sdílení internetu z vlastního čísla pomocí extra SIM karty. Sdílený internet v nejrychlejší síti za 99 Kč měsíčně přináší maximálně efektivní a bezpečné čerpání dat z hlasového tarifu prostřednictvím druhé SIM karty účtované k původnímu hlasovému tarifu. Zákazník se připojí odkudkoli a kdekoli bez nutnosti vyhledávat wi-fi, navíc naprosto jednoduše, bez další smlouvy či nutnosti přehazovat kartu. Uživatel dále dostává pouze jedno Vyúčtování služeb.

Sdílený internet s tabletem Prestigio MultiPad 4 ULTRA QUAD 8,0 3G za velmi příznivých 299 Kč je pak vhodnou doplňující nabídkou pro ty, kteří praktický a skladný tablet doma ještě nemají. Cena se skládá z 99 Kč za službu sdílení
a z 200Kč měsíční splátky za tablet. Obě inovativní služby si mohou pořídit vlastníci tarifů S námi, jež obsahují objem dat. Nabídka sdílení s tabletem platí pro nově uzavřené či prodloužené smlouvy na 2 roky.

Službu sdílení si zákazníci mohou vychutnat v síti T-Mobile, která podle nezávislých měření serveru dsl.cz již 29 měsíců v řadě vítězí v  rychlosti mobilního internetu v České republice. Nejrychlejší síť si budou moci vyzkoušet i další uživatelé internetu, kteří v rámci podpory kampaně budou mít příležitost získat vybrané chytré telefony za zvýhodněné ceny. Těšit se tak mohou, při nové aktivaci či prodloužení smlouvy, například na Sony Xperia Z1 Compact již za 11 999 Kč.

K nabídce opět poběží zábavná kampaň s Ivanem Trojanem v hlavní roli. Tentokrát se zákazníci mohou těšit na veselý vodácký školní výlet. Kreativu zpracovala agentura Saatchi&Saatchi a mediální agentura MediaCom. První spot je k vidění již na kanálu YouTube.

Nabídka Sdíleného internetu platí pro tarify S námi v síti+, S námi síť nesíť, S námi bez hranic, S námi bez hranic+
a S námi síť nesíť v podnikání. Produkt je k dispozici nejen na Značkových a partnerských prodejnách T-Mobile, objednat si ho lze i prostřednictvím Call Centra. Nabídka platí do vyprodání zásob.

Více informací od 1. května zde.

O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996, od roku 2002 je součástí mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. K 31. prosinci 2013 společnost obsluhovala více než 5,8 milionu mobilních zákazníků a zůstává tak jedničkou na českém mobilním trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem: vedle mobilních
a fixních telekomunikačních služeb nabízí i široké portfolio IT služeb a řešení systémové integrace pod značkou
T-Systems pro firemní zákazníky a veřejnou správu.

T-Mobile se dlouhodobě zaměřuje na kvalitu svých služeb. Nezávislé testy opakovaně potvrzují, že T-Mobile je leaderem v kvalitě jak v oblasti 2G, 3G (UMTS FDD) a LTE dat, tak i v případě hlasových služeb v síti GSM. Společnost získala také řadu odborných ocenění za inovativní ICT řešení – například v anketě IT projekt roku.

Od svého založení společnost klade důraz také na zodpovědný přístup k podnikání a společnosti. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění Zaměstnavatel roku i desetiletí, Firma roku: Rovné příležitosti či ceny Via Bona za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví. V roce 2012 časopis World Finance vyhlásil T-Mobile Czech Republic Nejlepším mobilním operátorem ve východní Evropě.

T-Mobile je hrdým organizátorem projektu Rozjezdy, celorepublikového programu podpory začínajících podnikatelů. Aktivity určené primárně neziskovým organizacím zastřešuje Fond T-Mobile. Více informací najdete na www.rozjezdyroku.cz a www.prosvetkolemnas.cz.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.