Personální a produktové změny v Dimension Data Communications Czech (dříve NextiraOne Czech)

Společnost NextiraOne Czech byla 28. dubna přejmenována na Dimension Data Communications Czech. Generálním ředitelem zůstává i nadále Petr Hübl, který je zároveň pověřen řízením společnosti Dimension Data Czech Republic a.s. Současný finanční ředitel Dimension Data Czech Republic, Miroslav Krupička, byl pověřen funkcí finančního ředitele ve společnosti Dimension Data Communications Czech. Oba manažeři jsou zodpovědní za integraci obou společností do jedné s plánovaným koncem na podzim letošního roku. (TZ)

Stávající i noví klienti mohou již nyní těžit z úzké spolupráce mezi oběma společnostmi, a to především díky rozšíření nabídky služeb a řešení, zvýšení počtů certifikací a odborníků obou firem.

Integrované portfolio služeb a řešení společnosti Dimension Data nabízí klientům komplexní služby v oblasti síťové integrace, datových center, kontaktních center, konvergovaných komunikací, bezpečnosti, virtualizace, mobility, dohledů a správy IT. Spolupráce s klientem je vždy přizpůsobena aktuálním potřebám a společnost Dimension Data ve výše uvedených oblastech poskytuje široké spektrum služeb počínaje analýzou, návrhem, vývojem a implementací řešení až po provoz, údržbu a správu systémů, včetně možnosti zastřešit veškeré dodávky IT systémů ve spolupráci s vícero dodavateli.