Technická podpora UPC nově 24 hodin denně

Společnost UPC Česká republika prodlužuje dostupnost technické podpory svým zákazníkům. Novinkou je dvaceti čtyřhodinová neustálá podpora sedm dní v týdnu. (TZ)

Technická podpora společnosti UPC pro zákazníky je od 1. 5. 2014 v režimu 24/7. Rozšíření platí jak pro domácnosti, tak i pro firemní zákazníky.  Řeší zejména technické dotazy k televizním, internetovým a telefonním službám. Nadále se věnuje případným výpadkům služeb a poruchám na zařízení, operátoři pomáhají zákazníkům i s nastavením jejich zařízení, tedy osobního počítače či notebooku, routeru a set top boxu.

“Děláme výraznější kroky směrem k našim zákazníkům – chceme zvýšit jejich komfort a naší dostupnost i v hodinách mimo běžnou pracovní dobu“, řekl Jan Mareš, ředitel péče o zákazníky UPC.

Doposud fungovala technická podpora každý všední den od 8 hodin do 22 hodin a o víkendech od 10.00 do 22.00. Časy všeobecné podpory se nemění.

UPC Česká republika je největším českým poskytovatelem placených televizních služeb a širokopásmového vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1,36 milionu domácností v 370 lokalitách. Služby UPC využívá přes 600 tisíc zákazníků zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global.