Effectix.com spouští nové webové stránky

Praha 13. května 2014 – Effectix.com, specialista na online marketing, v druhém květnovém týdnu spustila nové webové stránky. Nový web, který v průběhu května poběží ve zkušebním (beta) režimu a bude doplňován o další obsah je zajímavý i využitím Open Source technologie Joomla pro publikační systém. (TZ)

„Říkat něco o kovářově kobyle chodící bosky je obvyklá výmluva, ale také častá realita,” říká Kateřina Holnová, výkonná ředitelka společnosti Effectix.com. „Starý web byl opravdu starý, vznikl někdy v době počátků naší společnosti, před více než čtyřmi roky. Byl čas zvolit novější technologie a také hravější, barevnější vzhled. Sami učíme zákazníky, že web je internetová vizitka firmy,” dodává.

Open Source publikační systém Joomla, grafika od Mariana Šimčeka, zkušeného webdesignera i odborníka na UX (uživatelskou přívětivost), obsah od vlastních copywriterů i specialistů na SEO a práce vlastních techniků povede ke konečnému výsledku na konci května. Web, coby živoucí organismus ale bude dále sloužit účelu díky snadnému využití plně flexibilního redakčního systému. Včetně všech potřebných dalších změn, které přinese čas.

effectix-com-novy-2014-05-05.png

Nový www.effectix.com bude několik týdnu v “betě” nejenom s ohledem na potřebu naplnit dalším obsahem, referencemi či infografikami, ale také aby bylo možné doladit přechod z webu starého na nový.

Redesign webových stránek založený na kompletním zrušení původního webu a spouštění nového klade nároky i na zachování kontinuity, hlavně ponechání podstatných webových adres, ošetření zpětných odkazů, nově vzniklých neexistujících stránek a řady dalších věcí. A jakkoliv potřeby bezproblémového přechodu byly zohledněny už při budování webu nového, vždy zůstanou některé věci, které bude nutné dořešit později.

Design nesází na multimédia, interaktivitu ani další obvyklé taháky sloužící hlavně pro vylepšení tiskových zpráv. Nový www.effectix.com je efektivní, jednoduchý na použití, mobilní pomocí responzivního designu a zaměřený na poskytování informací. Obsah navíc odpovídá i nové struktuře nabídky produktů a služeb společnosti.

Součástí nového webu je samozřejmě nadále i Blog, místo plné zajímavých článků od odborníků na internetový marketing ze společnosti Effectix.com i upozornění na zajímavé a podstatné informace z Česka i ze zahraničí.

O společnosti Effectix.com

Effectix.com, s.r.o. zajišťuje pro rozsáhlé portfolio svých klientů služby v oblasti efektivního internetového marketingu. Od výroby webových stránek nebo internetových obchodů, přes SEO až po následnou propagaci a zviditelnění firem na Internetu. Poskytuje komplexní servis v internetové oblasti s jasným zaměřením na maximalizaci okamžitých prodejních výsledků. S nadstandardním klientským servisem pracuje pro malé, střední i velké firmy.