Byznys ERP pomáhá Los Kachlos prodávat španělské obklady a dlažby

Aby podpořila svůj další růst a zvýšila efektivitu obchodních a logistických procesů, rozhodla se společnosti Los Kachlos nasadit podnikový informační systém Byznys ERP, který nejlépe vyhovoval jejím požadavkům na moderní, rychlý, robustní a uživatelsky přívětivé řešení. (TZ)

Los Kachlos je přední českou společností zabývající se importem a distribucí obkladů a dlažeb, sanitární keramiky, koupelnového nábytku a doplňků. Firma s prodejnami v Praze, Brně, Zlíně a Uherském Hradišti je výhradním dovozcem řady španělských výrobců, v ČR a SR má více než 300 prodejních zastoupení.

Vzhledem k tomu, že se společnost v posledních letech rozrůstá a její činnost nabývá na objemu, rozhodla se změnit svůj stávající informační systém. Jako nejvhodnější řešení firma zvolila Byznys ERP od společnosti J.K.R., protože byl schopen pokrýt stěžejní požadavky, které jsou kladeny na vedení podnikové agendy.

Mezi nejdůležitější požadavky patřilo on-line propojení všech prodejních míst s možností poskytovat okamžité informace v rámci společnosti dle hierarchie přístupových práv uživatelů. Byznys ERP měl zpracovávat velké objemy dat, být stabilní a mít rychlé odezvy. Zároveň také být uživatelsky přívětivý a jednoduchý na ovládání. V neposlední řadě bylo podmínkou dokázat se snadno přizpůsobit specifickým požadavkům a úpravám na míru.

Hlavní přínosy řešení Byznys ERP pro společnost Los Kachlos patří mimo jiné on-line propojení firemní agendy mezi jednotlivými moduly, hromadné objednávání sortimentu u dodavatelů na základě požadavků od zákazníků, poboček a dceřiných společností a detailní sledování nákladů a výnosů jednotlivých zakázek.

O společnosti Los Kachlos

Los Kachlos je přední českou společností zabývající se importem a distribucí obkladů a dlažeb, sanitární keramiky, koupelnového nábytku a doplňků. Firma s prodejnami v Praze, Brně, Zlíně a Uherském Hradišti je výhradním dovozcem řady španělských výrobců, v ČR a SR má více než 300 prodejních zastoupení. Více informací naleznete na www.loskachlos.cz.

O společnosti J.K.R.

Společnost J.K.R. je s produkty Byznys ERP předním českým dodavatelem podnikových informačních systémů. Byla založena v roce 1991 v Příbrami, dnes působí po celé ČR a na Slovensku. S obratem přes 105 milionů korun a s více než stovkou zaměstnanců patří mezi největší ryze české softwarové firmy v České republice. Více informací naleznete na www.jkr.eu.

O systémech Byznys ERP

Podnikové informační systémy Byznys ERP mají za sebou v České republice a na Slovensku více než 1 500 instalací v nejrůznějších oblastech podnikání. Mezi uživatele patří například Advokátní kancelář Brož & Sokol & Novák, Canaria Travel, Český národní podnik, G-team, Jednota České Budějovice, Kerio Technologies, Marco Polo, Marimex CZ, Nohel Garden, Poldi, Ravak, Ryor, Sapho a Vltava-Labe-Press. Pro další informace navštivte www.byznys.eu.