Prémiové domácí spotřebiče Samsung jsou nyní ještě dostupnější

Praha, 21. května 2014 − Společnost Samsung Electronics Czech and Slovak se rozhodla ještě více přiblížit své superprémiové domácí spotřebiče zákazníkům. Od tohoto týdne proto umožnil ve vybraných kamenných prodejnách elektroniky nákup nejvyspělejších modelů praček a chladniček na splátky s nulovým navýšením. Splácení je rozložené do deseti měsíců. Zákazníci si tak budou moci pořídit ty nejlepší pomocníky v domácnosti značky Samsung na trhu a zaplatit za ně postupně. (TZ)

Nabídka se konkrétně vztahuje na tyto spotřebiče:

  • Revoluční chladničky Food Showcase (RH57H90707F, RH57H90507F, RH57H8030SL);

  • Chladnička typu French Door se zabudovaným výrobníkem sodovky SodaStream (RF24HSESBSR/EG);

  • Pračky řady WW s technologií Eco Bubble (WW10H9600EW, WW12H8400EW, WW80H7410EW).

UntitledChladničky Samsung Food Showcase

Inovativní design chytře dělí nákup podle doby skladovaní: vitrínová část ShowCase umožňuje okamžitý přístup k často používaným potravinám, jako jsou malé občerstvení, nápoje nebo ovoce, a vnitřní část InnerCase pro potraviny vyžadující delší dobu skladování. Na rozdíl od běžných chladniček
s jedním chladicím systémem pro ledničku i mrazák odděluje systém All Around Cooling společnosti Samsung proudění vzduchu zvlášť pro chladničku a mrazák. Navíc vzduch proudí několika vývody, takže efektivně chladí každou poličku. Díky zásobníku na led Ice Master poskytuje chlazenou filtrovanou vodu, kostky ledu, či ledovou tříští. Pohon chladniček Samsung Food Showcase zajišťuje digitální invertorový kompresor, který je úsporný, tichý a s dlouhou životností.

Doporučená cena s DPH:

RH57H90707F/EO za 87 990 Kč

RH57H90507F/EO za 76 990 Kč

RH57H8030SL/EO za 69 990 Kč

Chladnička Samsung French Door

http://images.samsung.com/is/image/samsung/cz_RF24FSEDBSR-EO_021_Left-Angle-Open-With-Food_silver?$Download-Source$

Model RF24HSESBSR je první chladničkou na světě s automatem značky SodaStream na přípravu sodové vody. Jelikož je vybavená dvojicí dveří
a dvěma zásuvkami, nabízí ideální prostor pro výhodná rodinná balení, stejně jako pro potraviny nejrůznějších tvarů, velikostí i požadavků na teplotu. Chladící a mrazící část jsou řízeny nezávisle na sobě pomocí inovované technologie Twin Cooling Plus. Součástí chladničky je také samostatná přihrádka
s tzv. CoolSelect zónou, která umožňuje výběr mezi čtyřmi přednastavenými režimy teploty přesně podle typu uložených potravin. Stejně jako všechny ostatní chladničky ze široké nabídky domácích spotřebičů Samsung vyniká unikátní beznámrazovou technologii True No Frost. Úsporou energie a nižší hlučností zajišťuje digitální invertorový kompresor.

Doporučená cena RF24HSESBSR/EG je 89 990 Kč s DPH.

Pračky Samsung řady WW

UntitledPračka WW9000 je vybavená 5palcovým barevným plně dotykovým displejem. Při využití funkce Auto Optimal Wash se aktivuje technologie čtyř senzorů, které určí optimální prací cyklus podle informací o prádle: množství, stupeň zašpinění, potřebné množství vody a pracího prostředku. Pro snadné vkládání a vyjímání prádla je maximálně zvětšený otvor dveří a také buben je umístěn výš. Pračka WW9000 je navíc vybavena funkcí Smart Control, díky které ji lze ovládat odkudkoliv pomocí aplikace v chytrém telefonu.

Modely praček WW8000 a WW7000, stejně jako jejich nejnovější zástupkyně z řady úsporných a efektivních Samsung praček, disponují technologií Eco Bubble, digitálním invertorovým motorem se zárukou 10 let a mnoho dalšími inovativními funkcemi. Všechny pračky řady WW se řadí do kategorie energetické úspornosti A+++.

Doporučená cena s DPH:

WW10H9600EW/EO za 48 990 Kč

WW12H8400EW/LE za 32 990 Kč

WW80H7410EW/LE za 21 990 Kč

Vybrané modely praček a chladniček značky Samsung bude možné od 19. května 2014 zakoupit v přibližně 40 kamenných prodejnách elektroniky v celé České republice na splátky s nulovým navýšením.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům, transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 286 000 lidí v 80 zemích světa s ročním obratem 216,7 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivtewww.samsung.com.