Vymyslete mobilní aplikaci pro svou firmu. Získáte ji zadarmo.

Praha — 22. května 2014 — Mobilita hraje v našem životě čím dál důležitější roli. Firmy si uvědomují, že celá řada jejich procesů by mohla fungovat efektivněji s využitím mobilních zařízení. V řadě případů ale s investicí do mobilní aplikace na míru váhají. Nyní ale mají takové firmy výjimečnou příležitost. Stačí přijít s nápadem na mobilní aplikaci, a pokud bude skutečně dobrý, nebude v rozpočtu potřeba ani koruna. Společnost Mibcon totiž vyhlásila soutěž MobileIdea o nejlepší nápad na mobilní aplikaci ve vnitrofiremním prostředí. Tuto aplikaci pak vítězné firmě Mibcon zdarma vytvoří. Odborná porota navíc vybere ještě jeden nápad, který bude vynikat kreativitou, a ocení jej autorskou cenou a tabletem Apple iPad Mini Retina. Přihlásit své nápady lze do 22. června 2014. (TZ)

Nápady na mobilní aplikace lze přihlašovat prostřednictvím webových stránek http://www.mibcon.cz/mobileidea/. Vítěze určí odborná komise, v níž kromě zástupce společnosti Mibcon Ondřeje Dědiny zasedne také generální ředitel SAP ČR Roman Knap a šéfredaktor odborného serveru Mobinfo.cz Tomáš Doseděl. Aplikaci pro vítěze následně připraví tým společnosti Mibcon zcela zdarma a pomůže i s jejím nasazením do firemního prostředí.

„Mobilní aplikace nejsou jen hry v AppStore. Ve firemním prostředí mohou výrazně zvýšit produktivitu práce a společnosti si to uvědomují,“ říká Ondřej Dědina, člen představenstva společnosti Mibcon. „Soutěží MobileIdea chceme dát impuls všem kreativním lidem ve firmách, aby mohli přemýšlet o mobilním řešení pro svou společnost bez ohledu na rozpočet,“ dodává.

Přihlásit svůj nápad do soutěže může zástupce libovolné firmy. Aplikace musí být ale zaměřena na využití ve vnitrofiremním prostřední – není důležité, jestli ve vaší firmě potřebujete na mobilních zařízeních používat aplikaci pro řízení či správu skladů, inventury, obchodní procesy či umožnit efektivnější práci obchodním zástupcům. Stačí přijít s dobrým nápadem a taková mobilní aplikace nemusí vaši firmu nic stát.

Podmínkou pro využívání aplikace je vlastnictví licence SAP Mobile Platform. Toto řešení může fungovat zcela nezávisle na dalších produktech a technologiích SAP. V případě, že by vítězná společnost nebyla mezi řadou těch, které už řešení úspěšně používají, získá je od společnosti SAP v rámci soutěže za zvýhodněnou cenu.

Více informací najdete na www.sap.com, @sapnews nebo www.sap-tv.com.

Fotobanku společnosti SAP najdete zde: http://www.sap-tv.com/stockfootage/

O společnosti SAP

SAP, lídr trhu s aplikačním softwarem, pomáhá podnikům a organizacím všech oborů a velikostí lépe fungovat a dosahovat svých cílů. SAP umožňuje lidem a organizacím pracovat společně mnohem efektivněji a využívat podnikové informace tak, aby byli neustále před konkurencí. Přitom nezáleží na tom, zda je SAP využíván ve skladě nebo podnikové prodejně, na mobilních zařízeních nebo klasických počítačích, na pracovišti zákaznické podpory nebo v kanceláři představenstva. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají již více než 251 000 zákazníků dosahovat vyšších zisků, zajistit si udržitelný růst a přizpůsobovat se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1000 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy

O společnosti Mibcon

Mibcon a.s. je přední poradenská společnost zaměřená na optimalizaci a implementaci kompletních firemních procesů. Působí na českém trhu i v zahraničí od roku 1998. Od roku 2001 je certifikovaným partnerem společnosti SAP se statutem GOLD