IFS uzavřela partnerství s CDC Data

IFS, globální dodavatel podnikových aplikací, oznamuje, že její česká pobočka IFS Czech podepsala partnerskou smlouvu s CDC Data, českým systémovým integrátorem. Partnerství obou společností přinese rozšíření konzultačních a implementačních služeb spojených se zaváděním podnikového informačního systému IFS Applications™. Hlavními přínosy uzavřeného partnerství jsou: (TZ)

  • Dlouholeté a prokazatelné zkušenosti CDC Data z průmyslových odvětví

  • Vyšší počet zkušených konzultantů implementujících ERP systém IFS Applications™

  • Lepší geografické pokrytí díky rozmístění poboček CDC Data po celé České republice

“Jsme velmi rádi, že máme IFS Aplikace v našem produktovém portfoliu. V současné době disponujeme kompletním implementačním týmem, jehož součástí jsou také odborníci s dlouholetou praxí z provozu IFS Aplikací. Díky praktickým zkušenostem můžeme řešení daných situací dodat potřebný ”zákaznický” pohled,“ uvádí Luboš Strapina, ředitel společnosti CDC Data.

Společnost CDC Data může svému novému partnerovi a jeho zákazníkům nabídnout více než 17 let zkušeností s poskytováním služeb v oblasti realizace IT projektů a zavádění IT infrastruktury. Pro zákazníky IFS to znamená vše od údržby a implementace softwaru pro infrastrukturní služby, jako je monitorování databází a aplikací v reálném čase. Cílem je přinášet zákazníkům službu  all-in-one při správě IT.

„Jsem přesvědčen, že díky spolupráci s IFS přinášíme zákazníkům službu s vysokou přidanou hodnotou. S pomocí informačního systému využívajícího nejmodernější technologie a našeho pro-zákaznického přístupu při jeho správě a implementaci dokážeme podporovat jejich rozvoj a růst. Naši zákazníci si mohou být jisti, že objednávkou vzájemný vztah nekončí, ale naopak začíná,“ doplňuje Luboš Strapina.

”Partnerství IFS a CDC Data přináší další možnosti obchodního rozvoje a rozšíření implementačních a konzultačních služeb,” říká Pavel Bláhovec, ředitel obchodu IFS Czech. ”Tým CDC Data není na trhu ERP systémů nováčkem, disponují praktickými zkušenostmi s implementací a správou IFS Aplikací, což je u nových zákazníků nespornou výhodou,” dodává.

O společnosti CDC Data

Společnost CDC Data, s.r.o. (dále jen CDC) byla založena v roce 1997. CDC se profiluje jako systémový integrátor pro IT infrastrukturu s důrazem na poskytování kvalitních servisních služeb. Společnost má sídlo v Brně a k dnešnímu dni zaměstnává v ČR cca 60 pracovníků, kteří působí na šesti samostatných pracovištích. Hlavním předmětem činnosti CDC je prodej a servis IT zařízení a služby spojené s projekcí, provozem a realizací IT infrastruktury. Společnost poskytuje zákazníkům řešení, která přesně vyhovují jeho požadavkům a specifikům daného prostředí. Pracoviště v Praze, Brně, Mikulově, Příbrami, Děčíně a Šumperku umožňují pracovníkům CDC být s klienty a obchodními partnery v bezprostředním kontaktu po celém území republiky. Úzké vazby mezi jednotlivými pobočkami zajišťují optimální zázemí pro co nejlepší uspokojování individuálních požadavků všech zákazníků. Více na www.CDC.cz.

O společnosti IFS

IFS™ je celosvětově uznávaným lídrem ve vývoji a realizaci podnikového software, který pomáhá společnostem zvýšit agilnost ve třech hlavních oblastech: plánování podnikových zdrojů (ERP), řízení aktiv podniku (EAM) a řízení podnikových služeb (ESM). Díky vysoce odborným znalostem jednotlivých průmyslových odvětví, umožňuje IFS svým zákazníkům v cílových trzích rychle a pružně reagovat na změny podmínek. IFS je veřejně obchodovaná společnost (XSTO: IFS) založená v roce 1983 a v současné době má více než 2 600 zaměstnanců. IFS prostřednictvím svých poboček a partnerů ve více než 60 zemích podporuje přes 2 200 zákazníků z celého světa. Přímé zastoupení IFS pro Českou republiku, společnost IFS Czech s.r.o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000 spolu se zastoupením na Slovensku IFS Slovakia, spol. s r.o. se sídlem v Žilině. Od r. 2001 v ČR rovněž jako distributor a implementační partner IFS působí významný český systémový integrátor, společnost ALTEC a.s. V současné době mají všechny tyto společnosti k dispozici více než 80 odborníků, kteří zajišťují lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu. Více informací naleznete na www.IFSWORLD.com.

Sledujte nás na Twitter: @ifsworld

Navštivte IFS Blogs, naše stránky zaměřené na technologie, rozvoj a inovace: http://blogs.ifsworld.com/