Logitech vylepšuje nejprodávanější kryt s klávesnicí pro iPad na světě

NEWARK, Kalifornie — 27. května 2014 — Dnes společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) oznámila uvedení produktové řady vylepšených příslušenství pro tablety v podobě nových krytů s klávesnicí Logitech® Ultrathin pro iPad® Air, iPad® mini a iPad® mini s Retina displejem zlepšujících flexibilitu a design svého předchůdce, který získal mnohá ocenění, a to díky ještě tenčí a lehčí konstrukci klávesnice sloužící jako kryt a novému slotu pro vsunutí tabletu, který lze volně naklápět v různých úhlech. (TZ)

„Způsob, jakým používáme iPad, se proměňuje,“ řekl Mike Culver, viceprezident a generální ředitel pro mobilní zařízení ve společnosti Logitech. „iPad již neslouží pouze pro konzumaci obsahu, ale naopak obsah můžete vytvářet kdekoli právě budete. Kryt s klávesnicí Logitech Ultrathin se vyvíjí rovněž v souladu s novými způsoby používání iPadů – je nyní tenčí, lehčí a flexibilnější než dosud. Je to prostě druhá polovina vašeho iPadu.“

K nové flexibilní drážce (slotu) umožňující plynulou změnu úhlu se iPad bezpečně přichytí pomocí magnetického klipu, takže jej můžete naklopit do úhlu, který vám bude vyhovovat nejlépe, abyste mohli psát co nejpohodlněji. Kryt obsahuje klávesnici připojovanou přes rozhraní Bluetooth® s příjemně rozmístěnými klávesami, které mají optimalizované rozložení – nechybí ani funkční klávesy operačního systému iOS® – a nabízejí při psaní přirozený, plynulý a pohodlný pocit.

Kryt s klávesnicí Logitech Ultrathin má vylepšenou konstrukci v ještě tenčím a lehčím provedení než dosud – je pouze 6,4 mm silný a váží asi dvě třetiny hmotnosti iPadu. Kryt s iPadem dokonale ladí a doplňuje jeho design. K vašemu iPadu se kryt s klávesnicí Ultrathin bezpečně přichytí pomocí silných vestavěných magnetů, a protože je vyroben z vysoce kvalitního hliníku se stejnou povrchovou úpravou jako iPad, prakticky je od sebe nerozeznáte.

Cena a dostupnost

Doporučené maloobchodní ceny krytů s klávesnicí Logitech Ultrathin jsou 2769 Kč pro iPad Air a 2199 Kč pro iPad mini a iPad mini s Retina displejem. Očekává se, že v Evropě budou v síti obchodů Apple Store a na Logitech.com k dostání v červnu 2014. Podrobnější informace můžete získat na adrese www.logitech.com nebo na našem blogu.

O společnosti Logitech

Logitech je předním světovým výrobcem produktů, které spojují svět lidí a digitálních technologií. Hardware a software společnosti Logitech podporuje nejrůznější počítačové, komunikační a zábavní platformy a přináší vyšší kvalitu při ovládání počítače, poslechu hudby, sledování filmů, hraní her, využívání sociálních sítí, audiovizuální komunikaci přes internet, v oblasti bezpečnostních video systémů a při ovládání zařízení pro domácí zábavu. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI).