Synology DiskStation odhaluje DS414slim

Taipei, Tchaj-wan – 27. května 2014 – firma Synology® dnes oficiálně představila DiskStation DS414slim, 4šachtový NAS server navržený speciálně pro domácnosti a malé kanceláře, které chtějí využít kompaktnosti 2,5″ pevných disků. (TZ)

“Díky tomu, že Synology DiskStation Manager sjednocuje celou řadu funkcí, nabízí DS414slim uživatelům maximální zábavu a bezpečnost při obsazení minimálního prostoru.” řekla Nicole Lin, produktový manažer společnosti Synology Inc.

Poháněný procesorem s plovoucí desetinnou čárkou a osazený 512 MB paměti RAM, DS414slim zaručuje optimální zážitek i v náročných aplikacích. DS414slim dosahuje v prostředí Windows ® průměrné rychlosti čtení 110,91 MB/s a zápisu 54,53 MB/s. Navíc DS414slim je vybaveno dvěma porty USB 3.0 pro další urychlení výměny dat při použití externího disku. Vysokou dostupnost dat zajistí možnost výměny disků za provozu a dva gigabitové LAN porty pro případ selhání sítě.

Navržen jako tichý, chladný a energeticky nenáročný NAS server, DS414slim pracuje s 2,5″ HDD/SSD disky, snadno vyměnitelným 60mm ventilátorem a chytrým prouděním vzduchu pro udržení systému v chladu 24 hodin denně 7 dní v týdnu. DS414slim spotřebovává necelých 15,48 W za chodu a spotřeba energie může být dále minimalizována podporou funkcí „Wake on LAN/WAN“ či pomocí plánovaného zapnutí/vypnutí.

DS414slim běží na DSM (DiskStation Manager), intuitivním operačním systému, který poskytuje paletu aplikací pro lepší produktivitu vaší práce, ale také úplně nový zážitek z multimédií. Synology bylo oceněno „PCmag Business Choice Award 2013“ a získalo nejvyšší hodnocení v každém parametru testu včetně spolehlivosti, celkové spokojenosti, hodnoty a šanci na další doporučení.

Pro více informací prosím navštivte http://www.synology.com/cs-cz/products/overview/DS414slim.

Dostupnost

Synology DiskStation DS414slim je nyní celosvětově v prodeji.

Synology v kostce

Společnost Synology plně využívá výhod nejnovějších technologií, aby mohla poskytnout podnikům a domácím uživatelům spolehlivé a cenově dostupné způsoby centralizovaného ukládání dat, jednoduchého zálohování dat, sdílení a synchronizace souborů napříč různými platformami a přístupu k datům na cestách. Synology si klade za cíl dodávat výrobky s průkopnickými funkcemi a nejlepší zákaznickou podporou ve své třídě.