Nárazuvzdorné silikonové pouzdro pro iPad Trust Shock-proof Case

Dodrecht/Praha 28. května 2014 – Společnost Trust, vyrábějící doplňky k počítačům, notebookům, tabletům a chytrým telefonům, nabízí nové ochranné pouzdro pro majitele zařízení iPad mini a iPad Air. Je vyrobeno z neklouzavého a ohebného silikonového materiálu, chránícího tablet před poškrábáním a nárazy a v designu s rozšířenými okraji pro pohodlné a pevné držení. (TZ)

Samozřejmostí je snadný přístup k napájení, fotoaparátu a dalším ovládacím či funkčním prvkům. Opomenuty nejsou ani reproduktory, pro které jsou v pouzdru vytvořeny otvory pro volné šíření zvuku. Pohodlnou práci zajistí i vestavěný výklopný stojánek umístěný na zadní straně.

Nárazuvzdorné silikonové pouzdro Trust Shock-proof Case je v České republice k dostání za doporučenou koncovou cenu 489 Kč s DPH a za 17,99 euro s DPH na Slovensku.

Více informací najdete na www.Trust.com

O značce Trust

Trust je značka zaměřená na výrobu praktických digitálních doplňků pro stolní počítače, notebooky, tablety a smartphony. V rámci širokého portfolia jsou produkty vyvíjeny s důrazem na jednoduchost použití, praktický design a ideální poměr příznivé ceny a výkonu.