TISCALI MEDIA, a.s. a Mediaboard.cz spojují síly

Mediální skupina TISCALI MEDIA, a.s. a mediazastupitelská společnost Mediaboard.cz oznámily zahájení obchodní spolupráce a propojení portfolia webů a časopisů obou společností. Nabídka obchodního týmu TISCALI MEDIA, a.s. se tak rozšíří o zajímavé weby jako eFotbal.cz, Golf.cz, Hattrick.cz nebo Premiership.cz. Mediaboard.cz pak začne svým klientům nabízet tištěné magazíny LEVEL a FASTER. (TZ)

Spojením obchodních týmů a portfolia obou společností dojde ke vzniku nových inzertních balíčků v internetovém i printovém segmentu. „Spojení s TISCALI MEDIA je strategický krok, který otvírá dveře k zajímavé budoucnosti. Nyní ale tento krok znamená hlavně větší zásah pro klienty a širší servis,” říká majitel Mediaboard.cz Michael Fridrich.

„TISCALI MEDIA je dnes mediální skupinou se vším, co k tomu patří.  Jsme vydavatelem vlastních internetových médií, vydáváme tištěné magazíny, jsme v televizi s vlastním auto-moto pořadem Garáž, vlastníme mediazastupitelství ARBOmedia a exklusivně zastupujeme Skype v ČR a SR. A chceme růst dál. Spojení s Mediaboardem je v tomto směru dalším důležitým krokem,” říká výkonný ředitel TISCALI MEDIA, a.s. Michal Kubík.

O Tiscali Media, a.s.:

Tiscali Media, a.s. je provozovatelem portálu tiscali.cz a internetových médií jako Tiscali.cz, Games.cz, Osobnosti.cz, Dokina.cz, Doklubu.cz, Nasepenize.cz nebo iFaster.cz. Měsíčně baví více než 2,5 miliónu lidí. Záměrem je přinášet kvalitní zábavný obsah uživatelům a jasnou přidanou hodnotu inzerentům. Pro zaměstnance, spolupracovníky i partnery vytváří inspirativní prostředí a dobré vztahy.

O Mediaboard.cz s.r.o.:

Mediaboard.cz působí v oblasti mediálního zastoupení od roku 2008. Společnost se zabývá inzertním a obchodním zatupováním časopisů, internetových portálů a knih. Mezi zastupované tituly patří Hattrick, Báječná Školka, Ona Ví, Travel Digest, Estetika, Statuss, Turista, Buddy Potápění, Meduňka, Jezdectví, La Cucina Italiana a další.