Unicorn Systems se koupí iCom Vision stává leaderem v oblasti mobilních aplikací

Unicorn Systems a.s., renomovaná evropská společnost poskytující největší informační systémy a řešení z oblasti informačních a komunikačních technologií, koupila iCom Vision. iCom Vision se specializuje na mobilní média, internet a vývoj mobilních, webových aplikací. Unicorn Systems tímto spojením výrazně posiluje svou pozici na trhu mobilních řešení a rozšiřuje svoje portfolio produktů a služeb v oblasti mobilních technologií o reference pro podporu obchodu, marketingových kampaní a online komunikace. (TZ)

Unicorn Systems koupí iCom Vision rozšiřuje své kompetence a bude poskytovat svým zákazníkům komplexní řešení i v oblasti mobilních aplikací a mobilních technologií obecně. Společnost iCom Vision patří mezi největší české firmy v sektoru mobilních řešení a má zde ty nejlepší reference. Od 4.6.2014 dochází k začlenění týmu iCom Vision do organizační struktury Unicorn Systems, odkud bude nadále poskytovat služby stávajícím i novým klientům.

“Integrací iCom Vision do Unicorn Systems dochází k rozšíření naší nabídky řešení v oblasti mobilních a komunikačních technologií a zároveň rozšiřujeme náš tým o špičkové specialisty v oboru. Získáváme tak jedinečnou možnost poskytovat komplexní řešení mobilních a webových aplikací pro naše stávající, ale i nové klienty,” uvádí Jiří Mráz, generální ředitel Unicorn Systems.

“Spojením s Unicorn Systems se celému týmu iCom Vision otevírají nové možnosti, jak uplatnit získané zkušenosti a vytvářet nová řešení v oblasti mobilních technologií jak pro naše stávající klienty, tak pro současné a nové zákazníky Unicorn Systems v celé Evropě,” říká Ondřej Švihálek, výkonný ředitel a předseda představenstva iCom Vision Holding.

O Unicorn Systems

Unicorn Systems je renomovaná evropská společnost poskytující ty největší informační systémy a řešení z oblasti informačních a komunikačních technologií. Dlouhodobě se soustředíme na vysokou přidanou hodnotu a konkurenční výhodu ve prospěch svých zákazníků. Působíme na trhu již od roku 1990 a za tu dobu jsme vytvořili řadu špičkových a rozsáhlých řešení, která jsou rozšířena a užívána mezi těmi nejvýznamnějšími podniky z různých odvětví. Máme ty nejlepší reference z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví, telekomunikací, energetiky, průmyslu, obchodu i veřejného sektoru. Našimi zákazníky jsou přední a největší firmy. Disponujeme detailními znalostmi z celého spektra podnikatelských odvětví. Rozumíme principům jejich fungování, ale i specifickým potřebám svých zákazníků.

Naše rozsáhlé týmy systematicky vzdělávaných odborníků dokonale ovládají všechny v současnosti obvyklé produktové řady, komponenty, technologie, a proto nemáme v podstatě žádná technologická omezení. Přestože při naší práci uplatňujeme mnoho revolučních myšlenek, vlastní dodávky řešení podléhají osvědčeným kritériím – kvalita, kvantita, termín a cena.

Tato i další tiskové zprávy Unicorn Systems jsou k dispozici na webových stránkách www.unicornsystems.eu.

O iCom Vision Holding

iCom Vision Holding je společností, která propojuje internetové a mobilní technologie. iCom Vision Holding je významným českým poskytovatelem online služeb a mobilních řešení. Zaměřuje se na mobilní média a internet a specializuje se na vývoj mobilních aplikací, tvorbu mobilních strategií pro společnosti různých oborů a jejich komplexní realizaci. Díky nabízeným službám mohou zákazníci integrovat mobilní a internetové technologie tak, aby zajišťovaly konzistentní firemní i marketingovou komunikaci.