V Praze se setkají špičky středoevropských ICT firem

Praha, 9. června 2014 – Konferenční prostory pražského hotelu Radisson Blu Alcron budou ve dnech 17. a 18. června dějištěm setkání nejvýznamnějších středoevropských telekomunikačních společností. Již dvanáctý ročník prestižní konference Capacity CE 2014 poslouží jako platforma pro diskusi o nových technologických i obchodních přístupech, zároveň nabídne zúčastněným řadu možností k získání nových obchodních příležitostí. Zlatým partnerem je tuzemský poskytovatel telekomunikačních služeb Dial Telecom. (TZ)

Letošní ročník konference Capacity bude kromě tradičních networkingových polední věnován rovněž panelovým diskusím s významnými osobnostmi ICT businessu. Zahajovací keynote pana Ugura Oruncaka z Turk Telecom International a následná panelová diskuse se bude zabývat konsolidací regionálního velkoobchodního trhu telekomunikačních služeb, slučováním a akvizicím v oblasti. Svůj příspěvek na téma efektivního využití přebytečných přenosových kapacit (dark fibres) následně přednese Tomáš Strašák, obchodní ředitel českého Dial Telecomu. Tomuto tématu bude věnována také následná diskuse.

Druhý den konference započne v polském stylu. Zástupci ICT společností našich severních sousedů účastníkům na akci s názvem Breakfast with Poland přestaví tamější telekomunikační trh a jeho specifika. Kratší tematické bloky budou věnovány také využití 100G přenosových kapacit, přenosovým technologiím IPX a cloudu. Závěrečný plenární panel se pak bude zabývat výhledem trhů v zemích CEE pro následující roky.

Kompletní program je k dispozici na stránkách http://www.capacityconferences.com/Capacity-CE.html.

O konferenci Capacity CE 2014

Z konference Capacity CE se stala nejvýznamnější telekomunikační událost pro střední a východní Evropu v rámci velkoobchodních trhů. O významu a oblibě setkání svědčí loňské statistiky. Pražské konference se zúčastnilo více než 250 delegátů ze 120 společností nejen z CEE regionu, ale také ze zbytku Evropy, Číny, Ruska a zámoří.

Akce poskytuje optimální prostor pro získání informací o aktuálním vývoji na trhu. Konference má také silné zaměření na vytváření vlastní sítě kontaktů, mj. operátorů, poskytovatelů služeb, poskytovatelů internetových služeb, mobilních operátorů, programátorských společností v rámci střední a východní Evropy, ale i mezinárodních trhů.

Více o konferencích na http://www.capacityconferences.com/.

Více informací Vám poskytneme na stránkách http://www.dialtelecom.cz

O firmě Dial Telecom, a.s. (Česká republika)

Akciová společnost Dial Telecom je poskytovatelem komplexního portfolia hlasových, datových a internetových služeb s garantovanou dostupností po celé České republice prostřednictvím vlastní jednotné optické sítě. Délka provozovaných optických kabelových tras společnosti Dial Telecom činí v současnosti 4 750 kilometrů v rámci České republiky a 185 km kabelových tras s přibližně 12 000 km optických vláken v rámci metropolitní sítě v Praze. Ve své síti provozuje Dial Telecom více než 5000 aktivních zařízení s 25 000+ aktivními porty. Kromě optických tras využívá Dial Telecom 1100+ rádiových spojů jak ve své páteřní infrastruktuře, tak i pro úseky posledních mílí.

Síť společnosti Dial Telecom má centrální dohledové centrum v Praze. Monitorování sítě i pracoviště podpory zákazníků pracují v nepřetržitém provozu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Dial Telecom, a. s., je držitelem certifikátů ISO 9001:2009 se zaměřením na management jakosti, ISO 14001:2005 pro kvalitu environmentálního managementu a ISO 27001:2006 pro řízení informační bezpečnosti, tedy ochranu citlivých informací před neoprávněným přístupem. Více informací získáte na webových stránkách http://www.dialtelecom.cz.