Martini spouští nadnárodní soutěž o PORSCHE 911

(2. 6. 2014, Praha) Světová značka MARTINI, jejíž zastoupení má v České republice na starosti společnost Brown&Forman, startuje soutěž o Porsche 911 se závodními pruhy Martini Racing. (TZ)

“Soutěž se skládá ze tří kol, přičemž lokální výhry ve formě lahví, skleniček a dárkových předmětů Martini, budeme rozdávat za nejlepší denní a týdenní výsledky v prvním kole. Finální kolo soutěže proběhne v Itálii, kde jeden z deseti výherců státních kol získá nové Porsche 911 v provedení Martini Racing. Do soutěže je zapojeno 15 zemí, vedle České republiky například Polsko, Řecko, Maďarsko, Rumunsko či Litva.  Součástí výherního víkendu v Itálii je i účast na Velké ceně Itálie Formule 1 v Monze,” říká Kateřina Škroudová, brand managerka značky MARTINI.

Soutěž probíhá na webové stránce Martini a také na její české facebookové FanPage.

„Propagace soutěže bude probíhat prostřednictvím facebooku, bannerové reklamy na lifestylových webových stránkách a v druhé polovině června také prostřednictvím hostesek ve vybraných pražských a brněnských barech,“ doplňuje Kateřina Škroudová.

Do soutěže se může přihlásit kdokoliv – podmínkou není nákup produktů, ale úspěšné zdolání webové aplikace.  První kolo soutěže probíhá od 29. května do 15. července. Vítěz finálového kola bude vyhlášen v Itálii dne 7. Září 2014.

Historie Martini Racing:

Od roku 1968 píše Martini Racing závodní historii napříč všemi druhy motorsportu. Její barvy oblékaly a oblékají monoposty od Formule 1, přes vytrvalostní vozy v závodech Le Mans až po závodní speciály světa rallye.  Největší boom téhle značky italského lihovaru naplno propukl až v roce 1970, kdy jeho legendární barvy obléklo Porsche na svůj prototyp 917 a zvítězilo s ním na plné čáře. Dnes ho můžeme potkat na závodních tratích, protože jeho barvy obléká závodní tým Formule 1 Williams a stále také Porsche, které propůjčilo legendární modro-bílo-červené barvy svému supersportovnímu plug-in hybridu s označením 918.