NETGEAR představuje aplikaci Facebook Wi-Fi

Praha, 17. května 2014 — společnost NETGEAR®, Inc. (NASDAQGM: NTGR), globální dodavatel inovativních síťových produktů pro koncové uživatele, firmy a poskytovatele služeb, oznámila zahájení spolupráce s Facebookem, největší sociální sítí světa. NETGEAR v rámci této spolupráce vyvinul nástroj Facebook Wi-Fi, který umožňuje firmám a obchodníkům zdarma poskytovat internetové připojení svým zákazníkům, pokud se do jejich Wi-Fi sítě přihlásí prostřednictvím stránek na Facebooku. (TZ)

Facebook Wi-Fi nabízí firmám skvělou možnost, jak rozvíjet užší vztahy se zákazníky a posílat nové nabídky a oznámení přímo na jejich facebookové profily. Pokud firma ve svých kancelářích a pobočkách zprovozní síť Facebook Wi-Fi, jejich zákazníci se k této síti budou moci zdarma připojit bez zadávání hesel či jiných údajů – postačí jim pouze dát „lajk“ firmě na Facebooku.

http://www.netgear.com/landing/facebookwifi/images/FB_Wi-Fi_Mobile_RGB.jpg

Aktivace funkce Facebook Wi-Fi je snadná a rychlá, provádí se prostřednictvím administračního rozhraní routerů NETGEAR, dostupného na webu www.routerlogin.net. Nástroj Facebook Wi-Fi je součástí funkcí Guest Networks, tedy Sítí pro návštěvníky. Přehledný návod ke zprovoznění nástroje Facebook Wi-Fi je k dispozici na webu support.netgear.com/facebookwifi/.

Firmy mohou z využívání nástroje Facebook Wi-Fi vytěžit řadu zajímavých údajů o svých zákaznících, rozšiřovat jejich databázi a zvýšit viditelnost vlastní značky. Na základě nových dat ze sociálních sítí mohou rovněž provádět hlubší analýzy potřeb zákazníků pro přesnější cílená marketingová rozhodnutí.

Ceny a dostupnost

Utilita NETGEAR Facebook Wi-Fi je k dispozici zdarma ve všech routerech a modem routerech společnosti NETGEAR, podporujících technologii 802.11ac – tedy v přístrojích, které dokážou nabídnout gigabitovou bezdrátovou síť. Jedná se o modem routery D6200B a D6300B, a routery R6100, R6200, R6250, R6300 a R7000. Pro využívání funkce Facebook Wi-Fi je zapotřebí nainstalovat do přístrojů nejnovější verzi firmwaru.

Více informací

Podrobnosti o nástroji NETGEAR Facebook Wi-Fi jsou k dispozici na webu www.netgear.com/landing/facebookwifi/.

O společnosti NETGEAR

Společnost NETGEAR (NASDAQGM: NTGR) navrhuje inovativní, značková technologická řešení, která svým vysokým výkonem, spolehlivostí a snadnou použitelností odpovídají na specifické síťové, úložné a bezpečnostní potřeby malých či středně velkých firem a domácích uživatelů. Nabízí ucelené portfolio síťových produktů, které umožňují uživatelům propojit jejich multimediální zařízení a internet – sdílet připojení k internetu, periferní zařízení, soubory, digitální multimediální obsah a aplikace mezi více počítači a dalšími elektronickými přístroji s přístupem k internetu. Pro podniky poskytuje společnost NETGEAR síťové prvky, úložiště a bezpečnostní řešení bez dodatečných vysokých nákladů a složitosti, které jsou jinak typické pro rozsáhlé IT infrastruktury. NETGEAR zároveň podporuje poskytovatele špičkových služeb v jejich oblasti podnikání.

Produkty NETGEAR jsou postaveny na osvědčených technologiích z oblasti bezdrátového připojení, ethernetových a powerline sítí, přičemž je u nich kladen důraz na spolehlivost, snadné použití, pokročilé funkce, stylový design a technologické inovace. Na všechny produkty ProSAFE poskytuje NETGEAR doživotní záruku. Řešení NETGEAR se prodávají na více než 45 000 obchodních místech po celém světě a prostřednictvím více než 39 000 prodejců s přidanou hodnotou. Společnost sídlí v San Jose v Kalifornii a má pobočky v 25 zemích. NETGEAR je partner programu ENERGY STAR®. Další informace jsou k dispozici na webových stránkách www.netgear.cz, případně www.netgear.com. Sledujte společnost NETGEAR na twitter.com/NETGEAR a www.facebook.com/NETGEAR.