Letní nadílka k chytrým fotoaparátům Samsung

Při nákupu vybraných fotoaparátů značky Samsung v době letních prázdnin získáte zdarma předplatné oblíbených magazínů, navigaci, dárkovou kartu na aplikace a možnost vytvářet digitální pohlednice ze svých nejen dovolenkových cest. (TZ)

Praha, 30. června 2014 – Společnost Samsung připravila pro své příznivce letní dárek v podobě balíčku benefitů zdarma. Získá jej každý zákazník, který si od 1. července 2014 zakoupí některý ze špičkových zařízení pro fotografování GALAXY K Zoom, GALAXY NX či GALAXY Camera 2. Akce končí 30. srpna 2014, nebo vyprodáním zásob.

Letní balíček benefitů zdarma obsahuje:

  • Předplatné elektronických periodik: deník Blesk (na rok), deník Sport (na rok) a týdeník Reflex (na půl roku)

  • Dárková karta na aplikace a hry z obchodu Samsung Apps v hodnotě 200 Kč

  • Navigace Sygic (prémiová offline navigační aplikace s licencí na 1 rok pro region Evropa)

  • Pohlednice CeWe (5 kusů)

Samsung GALAXY Camera 2

Fotoaparát GALAXY Camera 2 nabízí nejenom řadu prvotřídních fotografických funkcí, ale současně umožňuje plně využívat výhody platformy Android. Je vybavený jasným 16MPix snímačem CMOS BSI, 21násobným optickým zoomem a výkonným 1,6GHz čtyřjádrovým procesorem, který podporuje 2GB RAM. Mezi funkcemi nechybí „Tag&Go“, která usnadňuje propojení GALAXY Camera 2 s dalšími chytrými telefony a zařízeními vybavenými NFC technologií. Díky zvýšené životnosti baterie (2000 mAh) se Samsung GALAXY Camera 2 stane oblíbeným partnerem při jakékoliv příležitosti. Doporučená cena je 11 499 Kč včetně DPH.

Samsung GALAXY NX

Fotoaparát GALAXY NX vyniká přesným zpracováním obrazu, připojením 3G/4G a Wi-Fi, možností bezdrátového sdílení s ostatními zařízeními a snadným dotykovým ovládáním. Snímač APS-C CMOS s rozlišením 20,3 megapixelů a s funkcí hybridního automatického zaostřování (detekce fáze a detekce kontrastu) poskytuje vysoce kvalitní snímky, věrné barvy a nejvyšší rozlišení ve své třídě. Prostřednictvím režimu Smart získáte přístup k široké nabídce speciálních režimů − například Akční snímek umožňuje sloučit kontinuální záběry pohybujících se objektů do jediného komponovaného záběru. Doporučená cena je 36.999 Kč včetně DPH.

Samsung GALAXY K Zoom

Zařízení GALAXY K Zoom kombinuje moderní digitální vlastnosti fotoaparátu a přední řady produktů Samsung GALAXY. Je vybavený novou technologií zasouvání objektivu, která poskytuje 10násobný optický zoom. Mezi další vlastnosti patří 20,7megapixelový snímač CMOS BSI pro velmi jasné a detailní snímky i za špatných světelných podmínek. Poskytuje také optický stabilizátor obrazu či xenonový blesk, který vyzařuje jasnější světlo než LED diody. Samsung GALAXY K Zoom tak uživatelům nabízí mobilní řešení pro vytváření profesionálního vizuálního obsahu pomocí hravého a snadno ovladatelného zařízení. Doporučená cena je 12.999 Kč včetně DPH.

Více informací na www.samsung.com/cz/experience/holidaypromo. Nebo se zákazníci mohou obrátit na Zákaznickou linku Samsung (800 726 786), kde získají přehled nabízených benefitů i návod, jak  je využít. Operátoři rádi poskytnou rady a tipy pro nejlepší zážitky s novými fotoaparáty Samsung GALAXY Camera a Samsung GALAXY K Zoom.