Ainol NUMY 3G Vegas – Jednoduchý 3G tablet s podporou dvou SIM karet

Brno, 3. července 2014 – Společnost Satomar, s.r.o. rozšířila nabídku LCD tabletů Ainol o model NUMY 3G Vegas. Tablet nabízí podporu dvou SIM karet, GPS, Bluetooth, rychlá 3G data a velmi příznivou cenu.   (TZ)

LCD tablet Ainol NUMY 3G Vegas se stal dalším tabletem společnosti Ainol, který českým uživatelům nabídne možnost telefonování hned ze dvou SIM karet a současně také podporu rychlých 3G dat. Tablet tak lze snadno využívat i jako mobilní telefon, kdy může uživatel standardně volat nebo psát textové zprávy. Model Vegas tak navazuje na původní NUMY, oproti němu ale nabízí maximálně výhodnou cenu a mírně slabší hardwarovou specifikaci.

Podpora dvojice SIM karet (velikost mini SIM) je pouze jednou z výhod, které tablet Ainol Numy 3G Vegas uživatelům nabízí. Přístroj je velmi dobře připraven i na navigační funkce díky podpoře technologie GPS. Současně nechybí ani Bluetooth ve verzi 4.0. Samozřejmostí je Wi-Fi ve standardu 802.11 b/g/n.

Výkon tabletu je v případě modelu NUMY 3G Vegas podřízen co nejvýhodnější ceně. I tak se ale uživatelé dočkají často používaného a ověřeného grafického čipu Mali 400. Jako procesor je pak použit dvoujádrový MediaTek 8312. I s touto výbavou tablet bez potíží zvládá většinu her a výkon je dostatečný i pro běžnou práci s tabletem. Rychlá odezva je dána i dobře odladěným prostředím s operačním systémem Android 4.2 Jelly Bean. Interní paměť přístroje má kapacitu 8 GB a lze ji rozšířit microSD kartou s maximální kapacitou 32 GB.

Multimediální výbavu zajišťuje dvojice fotoaparátů. Přední snímač má rozlišení 0,3 Mpx, zadní kamera pak zvládá pořizovat fotografie v rozlišení 2 Mpx. Tablet je dodáván v kompletní české lokalizaci s přístupem do obchodu Google Play.

Více informací o tabletech Ainol najdete na stránce www.ainol-novo.cz. LCD tablety Ainol a jejich příslušenství distribuuje v České republice společnost Satomar, s. r. o. Doporučená MOC vč. DPH a všech zákonných poplatků je pro model NUMY 3G Vegas 2 490 Kč.

Obrázky v tiskové kvalitě je možné stáhnout přímo na adrese http://www.mobilnipodpora.cz/press/ainol/ainol-numy3G-vegas.zip. Pokud budete mít zájem o zápůjčku na recenzi, pište na pr@satomar.cz.

Kontakty

Internetová prezentace: www.ainol-novo.cz

 

Model

Ainol NUMY 3G Vegas

Základní informace

Operační systém

Google Android 4.2 Jelly Bean

CPU

MT8312, Dual Core

GPU

Mali400MP2

RAM

DDR3 512MB

Interní úložiště

8 GB

Obrazovka – velikost

7″, kapacitní

Obrazovka – rozlišení

1 024 × 600 px

Web kamera

Přední – rozlišení 0,3 Mpx, zadní – rozlišení 2 MPx

Klávesy

Zapnutí/vypnutí, hlasitost

Konektivita

Wi-Fi

802.11 b/g/n

GPS

ano

Bluetooth

Ano, 4.0

Podpora 3G

Ano, 2× SIM

Porty

1 × MicroUSB OTG (nabíjecí)

1 × TF Card slot (až 32 GB)

1 × sluchátka

1 × mikrofon

2 × SIM

Baterie a napájení

Baterie

2 500 mAh, 3,7 V, dobíjecí lithium-iontová baterie

Pracovní doba

5 hodin video, 13 hodin audio

Rozměry a hmotnost

Rozměry

189 × 108 × 9 mm

Čistá hmotnost

259 g

Barva

Černá

Obsah balení

Obsah balení

1 × Tablet PC

1 × USB kabel

1 × český manuál

Cena

Doporučená MOC s DPH

2 490 Kč