Effectix posiluje realizační tým o IT manažera a projektového manažera

Praha 11. srpna 2014 — Effectix.com posiluje realizační tým o IT manažera a projektového manažera úměrně tomu, jak stoupá význam a rozsah potřeb řízení projektů a jednotlivých IT/ITC týmů. IT Manažer, Tomáš Prokop, i projektový manažer, Ladislav Fiala, nastoupili do společnosti na začátku srpna. (TZ)

Tomáš Prokop, IT manažer, vede tým vývojářů a spolu s ním zajišťuje programátorské práce pro klienty a také zabezpečují technický provoz firmy. S týmem zkušených programátorů a grafiků připravují řešení klientských webů, tedy od návrhu funkčnosti webu, přes vybrání vhodné platformy, po umístění na hostingovou farmu.

V online a IT světě pohybuje od roku 1999. Zkušenosti sbíral při budování webových služeb portálu Centrum.cz, i na iDNES.cz. Podílel se na podpoře chodu obchodních sítí a má zkušenosti s návrhem řešení marketingových aktivit pro klienty, kde ucelený přístup považuje za klíč k úspěchu.

Ladislav Fiala, projektový manažer, vede tým projektových specialistů, kteří zajištují řízení projektů pro široké spektrum klientů od menších až po VIP klienty. V oboru působí již 10. rokem, má zkušenosti s projektovým řízením jak ze strany dodavatele, tak ze strany klienta. Dokáže tedy zcela vnímat potřeby klienta a zároveň mu být partnerem a pomoci mu s projektem od jeho začátku až do finálního předání.

Jeho cílem je zefektivnit a zoptimalizovat projektové řízení k plné spokojenosti klientů tak, aby projekty byly realizovány v požadované kvalitě, termínu a ceně.

O společnosti Effectix.com

Effectix.com, s.r.o. zajišťuje pro rozsáhlé portfolio klientů služby v oblasti efektivního internetového marketingu. Od výroby webových stránek nebo internetových obchodů, přes SEO až po následnou propagaci a zviditelnění firem na Internetu. Poskytuje komplexní servis v internetové oblasti s jasným zaměřením na maximalizaci okamžitých prodejních výsledků. S nadstandardním klientským servisem pracuje pro malé, střední i velké firmy.