Urban Revolt Lace – sluchátka jako stylové tkaničky do uší

Dordrecht/Praha, 14. srpna 2014 – Značka Urban Revolt, specializující se na moderní trendové produkty pro mladé, přichází s novými stylovými špuntovými sluchátky Lace. Jsou vyvedeny ve tvaru tkaniček od bot a kromě poslechu hudby poslouží i k telefonování. (TZ)

Tkaničky do uší

Urban Revolt Lace se od jiných špuntových sluchátek odlišují zejména svým jedinečným designem připomínající tkaničky od bot. Dodávají se ve třech barevných provedeních – šedém, žlutém a modro-červeném za použití vysoce kvalitního hliníku pro oba špunty, ovladač hlasitosti i koncovku. Stylové je přitom i balení sluchátek do „šneka“, které zabraňuje zamotávání kabelu.

K poslechu hudby i telefonování

Sluchátka míří zejména na cílovou skupinu uživatelů chytrých telefonů a tabletů. Obsahují proto ovladač s vestavěným mikrofonem a tlačítkem pro příjem hovorů. To zároveň slouží k ovládání poslechu hudby, kdy jedno zmáčknutí znamená Play/Pause, dvě a tři zmáčknutí pak následující a předchozí skladbu. „Tkaničky“ nabízí kvalitní zvuk s frekvenčním rozsahem 20 Hz – 20 kHz, impedancí 32 ohmů a citlivostí 100 dB, který je přenášen analogově přes klasický 3,5mm jack.

Stylová tkaničková sluchátka Urban Revolt Lace jsou v České republice k dostání za doporučenou cenu 399 Kč včetně DPH, na Slovensku pak za 14,99 euro. Součástí balení jsou měkké gumové vložky do uší ve třech velikostech.

Více informací naleznete na www.UrbanRevolt.com

O značce Urban Revolt

Značka Urban Revolt, jejímž heslem je “Express yourself”, je zaměřena na trendové lifestylové hi-tech příslušenství, jako jsou reproduktory, sluchátka různých velikostí apod. Produkty Urban Revolt se vyznačují moderními barvami, kvalitním zpracováním, a v neposlední řadě také netradičním a do detailu domyšleným designem.