Volejte bez počítání. O2 nabízí předplacenou kartu s hovory po 1. minutě zdarma do všech sítí.

Do nabídky O2 míří od 20. srpna nová limitovaná edice předplacené karty s tarifem NA!DLOUHO.Díky ní zaplatí zákazníci za hovor jen cenu první minuty. Zbytek hovoru bude zdarma, i když bude trvat třeba celou hodinu. Pro volání do sítě O2 platí tato výhoda bez omezení. Pro volání do sítí ostatních mobilních operátorů je podmíněna dobitím ve výši alespoň 300 Kč a poté trvá jeden měsíc. (TZ)

Ceny tarifu O2 NA!DLOUHO od 20. srpna 2014
Volání po první minutě do sítě O2 zdarma
Volání po první minutě do ostatních sítí při dobití 300 Kč na 30 dní zdarma
SMS do všech sítí 1,90 Kč
První minuta volání do všech sítí 5,90 Kč

SIM karta

“S naší novou předplacenou kartou už zákazníci nemusí přemýšlet o tom, jak dlouho, kam a za kolik volají. Zaplatí totiž pouze za první minutu hovoru,”říká Jindřich Fremuth, ředitel divize rezidentních zákazníků společnosti O2 Czech Republic. Nová předplacená karta bude k dispozici ve všech O2 prodejnách i na dalších prodejních místech O2.

Nová edice předplacené karty je určená pro nové i stávající zákazníky. Kromě neomezeného volání mohou všichni zákazníci předplacených služeb využívat Odměnu za dobití s hodnotnými výhrami v podobě volání, SMS zdarma a dalšími cenami. Navíc mohou nakupovat se slevou u více než stovky partnerů díky programu Extra výhody. “Z našich statistik vyplývá, že téměř polovina lidí využívajících Extra výhody je právě z řad zákazníků předplacených služeb. Jsou mezi nimi i takoví, kteří díky Extra výhodám ušetří až 3 000 korun měsíčně,” dodává Jindřich Fremuth .

SIM karta.jpg 726 kB

 

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším integrovaným telekomunikačním operátorem na českém trhu. V současnosti provozujeme téměř osm milionů mobilních a pevných linek, což z nás činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízíme nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Máme nejucelenější nabídku hlasových a datových služeb v České republice, přičemž mimořádnou pozornost věnujeme využití růstového potenciálu především v oblasti ICT. Naše datová centra o celkové rozloze 7300 metrů čtverečních patří k největším hráčům v oblasti hostingových a cloudových služeb, stejně jako v oblasti managed services. Jako jediná v ČR a střední Evropě získala datová centra O2 certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV jsme zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku. Od ledna 2014 je O2 součástí české investiční skupiny PPF.

O skupině PPF

Skupina PPF investuje do řady odvětví od bankovnictví a finančních služeb, přes telekomunikace, nemovitosti, maloobchodní služby, pojišťovnictví, těžbu nerostů a zemědělství až po biotechnologie. PPF působí v Evropě, Rusku, Asii a USA. Skupina vlastní aktiva přesahující 20,9 miliardy EUR (k 31. 12. 2013).