Představujeme HTC Desire 510, cenově dostupný telefon s podporou nejrychlejších 4G sítí

Praha, 27. srpna 2014 – Seznamte se s novým HTC Desire 510, jenž doplňuje produktovou rodinu telefonů Desire se sympatickou cenovkou. Předností telefonu je hlavně podpora nejnovějších sítí 4G, které se rozšiřují i v České republice. Nejnovější člen Desire rodiny nabídne kromě LTE technologie také výkonný čtyřjádrový procesor a kvalitní displej o úhlopříčce 4,7“, který z něj činí ideální telefon pro milovníky multimédií na cestách. (TZ)

HTC Desire 510 představuje cenově výhodnou volbu pro zákazníky, kteří si chtějí užívat multimédia bez jakéhokoliv omezení, o což se zasluhuje podpora nejaktuálnější kategorie LTE připojení. Nejnovější čtyřjádrový procesor Snapdragon 410 s frekvencí 1.2 GHz pak zajišťuje bezproblémové prohlížení webu a nabízí dostatek výkonu i pro náročné aplikace. Ať už se rozhodnete pro sledování filmů, surfování po internetu nebo hraní her, HTC Desire 510 s tím nebude mít žádný problém. Díky 8 GB integrované paměti a slotu na microSD karty zůstanou všechny oblíbené aplikace, hudbu, hry či filmy vždy po ruce.

Displej s úhlopříčkou 4,7“ je dokonalým prostředníkem pro sledování videí či hraní her a výrazně zpříjemňuje i brouzdání po webu. Důležité zprávy a aktualizace ze sociálních sítí lze navíc pohodlně sledovat skrze obrazovku HTC BlinkFeed, kterou je možné podrobně nastavit tak, aby vám přehledný souhrn novinek co nejvíce vyhovoval.

HTC Desire 510 se na trhu objeví v barvách Terra White a Meridian Grey. Tělo tvoří příjemný, pevný polykarbonát. Jde také o první model z rodiny produktů Desire, který dostane svůj vlastní HTC Dot View kryt. Ten uživatelům umožňuje používání základních funkcí bez nutnosti kryt odklápět, vypadá stylově a přitom spolehlivě chrání displej před poškrábáním. Roli operačního systému plní Android ve verzi 4.4 s novou verzí uživatelského prostředí HTC Sense.

Dostupnost

Nový HTC Desire 510 dorazí také na českých trh. O dostupnosti a ceně telefonu budeme včas informovat.

Produktové fotografie a technické specifikace jsou k dispozici zde.

O společnosti HTC
HTC Corp. (HTC) patří mezi firmy s nejrychlejším tempem růstu na mobilním trhu. HTC staví lidi do centra pozornosti a práci s telefonem dělá jednodušší a přirozenější. Akcie společnosti jsou veřejně obchodovatelné na tchajwanské burze cenných papírů pod značkou 2498.

Další informace o společnosti HTC najdete na www.htc.com a www.htc.cz.