Synology odhalilo DiskStation DS115j

Taipei, Tchaj-wan — 4. září 2014. Synology® dnes uvedlo DiskStation DS115j – kompaktní, úsporný a tichý jednošachtový NAS server navržený jako osobní cloud a chytrý síťový videorekordér.   (TZ)

„Díky DS115j si mohou domácí uživatelé užít bohatou funkcionalitu Synology pro sdílení dat a multimediálního přehrávání za velmi dostupnou cenu“ řekla Nicole Lin, produktová manažerka Synology Inc. V prostředí Windows znamená nárůst rychlosti čtení na 103 MB/s skok o 28% oproti svému předchůdci. Se zabudovaným procesorem s plovoucí desetinnou čárkou DS115 dále posiluje výkon v multimediálních úkolech, jako např. zrychlení vytváření miniatur fotografií a zajišťuje tak optimální multimediální zážitek. DS115j je možné pořídit za velmi příjemnou cenu, zároveň ale nic neubírá ze svého výkonu.

Navrženo jako domácí zařízení DS115j spotřebovává pouhých 3,85 W v módu hibernace a 13 W za plného provozu. Mimoto ho jeho design, který tlumí hluk, dělá velmi tichým v porovnání s podobnými PC konkurenty a vede k hladině hluku pouhých 18,1 dB(A).

DS115j zároveň slouží jako plně vybavený síťový videorekordér (NVR) díky aplikaci Surveillance Station. Ta zahrnuje dvě kamerové licence pro IP kamery zdarma a podporuje zapojení až 5 kamer celkem, což dělá z DS115j ideální řešení pro monitoring v domácnostech nebo SOHO segmentu.

DS115j běží na DSM (DiskStation Manager), intuitivním operačním systému, který poskytuje širokou paletu aplikací pro lepší produktivitu vaší práce, ale také úplně nový zážitek z multimédií. Synology bylo oceněno „PCmag Business Choice Award 2013“ a získalo nejvyšší hodnocení v každém parametru testu včetně spolehlivosti, celkové spokojenosti, hodnoty a šanci na další doporučení.

Pro více informací prosím navštivte:

http://www.synology.com/products/overview/DS115j

Dostupnost:

Synology DiskStation DS415play je nyní celosvětově v prodeji.

Synology v kostce

Synology vytváří řešení sdílených síťových úložišť a IP monitoringu, která mění způsob, jakým uživatelé spravují svá data či nahrávky v éře cloudu. S plným využitím výhod nejnovějších technologií usiluje Synology pomoci uživatelům centralizovat ukládání dat a jejich zálohu, sdílet na cestách a poskytovat profesionální řešení monitoringu spolehlivým a cenově dostupným způsobem. Synology si klade za cíl dodávat výrobky s průkopnickými funkcemi a nejlepší zákaznickou podporou ve své třídě.