Acer na veletrhu IFA 2014 představuje nové produkty

PRAHA, 4. září 2014 – Společnost Acer dnes na své tiskové konferenci na veletrhu IFA 2014 představila nové vzrušující řady produktů pro nadcházející sezónu dovolených. Patří mezi ně dvě řady konvertibilních notebooků Aspire R, dvě řady zařízení 2 v 1 Aspire Switch nebo tři řady tabletů Iconia a telefony Liquid. (TZ)

Výkon společnosti Acer v posledním čtvrtletí se pozitivně projevil na jejím obratu a ukázal, že je Acer na dobré cestě k návratu k růstu a ziskovosti. Acer se nyní zaměřuje na prosazování vynikající kvality v širokém sortimentu produktů a přináší uživatelům zařízení s výjimečnou hodnotou ve všech cenových kategoriích.

„A Touch More“ úspěchy

Od začátku roku se Aceru podařilo zásadně se změnit od pouhého dodavatele hardwaru v ICT (informace, technologie, komunikace) společnost nabízející hardware, služby a řešení z jednoho zdroje. A výsledky mluví samy za sebe: V posledních dvou čtvrtletích zaznamenala společnost Acer silný nárůst podílu na trhu a úspěšně se stabilizovala.

„Zaměřili jsme se na okamžitá rozhodnutí, která byla zapotřebí k transformaci společnosti,“ řekl Jason Chen, generální ředitel a prezident společnosti Acer Corporate. „V současnosti nabízíme široké portfolio zařízení s úhlopříčkami displejů od 1″ do 100″ a s kvalitními službami, vše přitom za přijatelné ceny.“

Jedním z důvodů tohoto pozitivního vývoje je přizpůsobení se zákazníkům a uživatelům a schopnost zjednodušit priority, nastavit správný základ a dosáhnout těch nejlepších výsledků, zejména v designu a v možnosti výběru produktů. Hlavním cílem společnosti je poskytnou nejlepší výběr produktů a nejvyšší kvalitu a přidanou hodnotu pro každého ve všech cenových kategoriích. V podstatě a dědictví Aceru je hluboce zakořeněno uspokojení potřeb uživatelů.

Chen dodal, „Tím, že znovuobjevil svou podstatu, poskytl Acer lidem produkty, které přispívají k lepšímu, propojenému světu. Zejména budeme-li i nadále uvádět na trh naše zařízení 2 v 1 a rozšiřovat své podnikání v oblasti smartphonů.“

„A Touch More Connected“

Zahajovací akce IFA 2014 proběhla pod heslem „A Touch More Connected“, které se pro Acer stalo trvalým motivem jeho přeměny.

Lidé touží po spojení. Zůstat v kontaktu s přáteli, členy rodiny a kolegy je zásadní a stále jednodušší. Acer se na toto spojení zaměřil: S jeho zařízeními zůstává každý v kontaktu s lidmi, které miluje, a to rychleji a jednodušeji. V roce 2014 klade společnost Acer velký důraz na cloudovou službu BYOC™ (Build Your Own Cloud), která umožňuje jednotlivcům a organizacím bezpečně spravovat svůj propojený svět. BYOC toho umožňuje mnoho, ne jen něco, aby si uživatelé mohli vychutnat všechny výhody technologie a zvýšit kvalitu svého života.

Jádrem toho, co Acer praktikuje, je konektivita a dostupnost nejnovějších technologií pro všechny.

Heslo „A Touch More Connected“ je také nejnovější vyjádření z marketingové kampaně „A Touch More“, která byla ve verzi 2.0 zahájena na veletrhu IFA, aby podnítila nadšení mezi koncovými uživateli a partnery. Tím, že se zaměřuje na moderní průzkumníky a spotřebitele, kterým záleží na stylu a designu, se kampaň soustřeďuje na zdůraznění inovací v technologiích dotykové obrazovky, konstrukcích zařízení a ovládání dotyky způsobem, jakým lidé zařízení skutečně používají. Kampaň se zaměří zejména na vlajkové lodě v podobě značek Acer Aspire a Iconia, na celou škálu dotykových notebooků, konvertiblů, zařízení 2 v 1 a tabletů.

V každém případě se Acer stává „A Touch More Connected.“

„A Touch More“ pro každého

Žijeme v době nových technologií a nových podob zařízení, které zlepšují a usnadňují lidem život. Z tohoto důvodu se společnost Acer snaží prolomit bariéry mezi lidmi a technikou a zpřístupnit své produkty pro každého. Být centrem zájmu spotřebitelů bylo vždy součástí podstaty Aceru a pokračování v tomto dědictví je jasně vidět i na veletrhu IFA 2014.

Nové produkty od Aceru se zaměřují na mnoho potřeb uživatelů. Nové notebooky Aspire V Nitro včetně modelů Black Edition, jsou výkonnými a elegantními stroji pro ty, kdo si chtějí vychutnat čistokrevnou zábavu a využít svou kreativitu. Řady Aspire R a Aspire Switch s více režimy používání přinášejí lidem lepší životy při práci i zábavě.

Acer má také nové tablety, mezi které patří tři vynikající modely: Iconia Tab 8 W, 8″ Windows 8.1 tablet pro produktivní práci na cestách; Iconia Tab 10, 10″ tablet pro ty, kdo pro zábavu upřednostňují větší displej a Iconia One 8, nový 8″ model pro ty, kdo chtějí lehký a přenosný tablet, jenž je ideální pro dynamickou multimediální zábavu všude, kam se vydají.

Na zahajovací akci Acer před veletrhem IFA bude představen také smartphone Liquid Z500, který je určen pro uživatele hledající cenově dostupné zařízení s nejmodernějšími technologiemi.

U Aceru může každý najít zařízení, které vyhovuje jeho potřebám nejlépe, a zároveň získá vše v jednom: elegantní design, kvalitní materiály a nejnovější technologie.

Navštivte stánek Acer na veletrhu IFA 2014 pořádaném na výstavišti Berlin Messe (hala 12/101), nebo si můžete o nových produktech přečíst více na: http://www.acer.cz.

O společnosti Acer

Společnost Acer, která se zabývá hardwarem, softwarem a službami, byla založena již v roce 1976. Zaměřuje se na výzkum, návrh, marketing, prodej a podporu inovativních produktů, které zlepšují každodenní život lidí. Mezi nabízené produkty společnosti Acer patří počítače, monitory, projektory, servery, tablety a chytré telefony. Všechno to jsou nástroje, které našim zákazníkům umožňují prozkoumávat až za hranice možností a získávat více zkušeností. Společnost Acer, která zaměstnává 7 500 lidí, je čtvrtou největší firmou na světě vyrábějící počítače (IDC 2013) a v roce 2013 dosáhly její tržby 12,02 miliardy amerických dolarů. Pro více informací navštivte stránky www.acer.cz.