Performics Česká republika rozšiřuje své aktivity pro Reckitt Benckiser

Pražská kancelář výkonnostní agentury Performics od srpna rozšířila spolupráci s Reckitt Benckiser pro region střední a východní Evropy. (TZ)

Reckitt Benckiser spolupracuje s agenturou Performics již několik let. Od srpna je pražská kancelář agentury rovněž koordinačním centrem pro performance aktivity zásadního projektu. V následujících měsících proběhne pod patronací agentury např. inovace produktových stránek 10 klíčových značek z portfolia Reckitt Benckiser (mimo jiné např. Durex, Scholl, Vanish, Finish), a to v České republice a Maďarsku. Performics bude mít dále na starosti SEO, optimalizaci on-page faktorů a content marketing.

„Těší nás, že se naše pražská kancelář stala koordinačním centrem tohoto velkého projektu, kdy budeme zodpovědní za inovaci produktových stránek 10 klíčových značek Reckitt Benckiser v Česku a Maďarsku, a dodává: „Věříme, že se nám v budoucnu podaří naší spolupráci na dalších projektech rozšířit i v dalších zemích  regionu střední a východní Evropy,“ říká Zuzana Horáková, ředitelka agentury Performics v České republice.

O agentuře Performics

Agentura Performics je největší výkonnostní agentura na světě. V České republice působí Performics od června 2012 a zajišťuje servis v oblasti performance marketingu – SEM (reklama ve vyhledávačích), SEO optimalizace, OneSearch (propojení SEO a SEM), výkonnostní marketing v display reklamě, na sociálních sítích, v mobilních telefonech a tabletech. Performics u nás pracuje pro klienty pod skupinou VivaKi, kterou v ČR reprezentují mediální agentury ZenithOptimedia a Starcom MediaVest Group.

O společnosti Reckitt Benckiser®:

Společnost Reckitt Benckiser® (registrovaná ve Velké Británii) prodává více než 46 milionů výrobků za rok ve více než 180 zemích. Firma má více než 24 tisíc zaměstnanců, kteří každý den tvrdě pracují, aby poskytli nekvalitnější zdravotnické, osobní a hygienické výrobky. Společnost vede na globálním trhu v několika odvětvích produktů zejména díky svému neustálému úsilí o inovaci. Portfolio tohoto globálního lídra ve výrobcích do domácnosti a OTC lékařských výrobcích zahrnuje výrobky, jako je AirWick®, Calgon®, Cillit®, Dettol®, Finish®, Vanish®, Veet®, zatímco mezi volně prodejnými léky stojí za zmínku Nurofen® a Strepsils®. V roce 2010 společnost Reckitt Benckiser převzala vlastnictví SSL Group® a nyní vyrábí a distribuuje mimo jiné výrobky Durex® a Scholl®.

www.reckittbenckiser.com