ANECT podepsal smlouvu s Vigeo International na distribuci technologie ADUCID v Pákistánu

Společnost ANECT a.s. podepsala smlouvu na autorizovanou distribuci technologie ADUCID se společností Vigeo International Pvt Ltd. Společnost Vigeo International, renomovaný poskytovatel IT řešení, bude do budoucna působit jako výhradní partner v oblasti Pákistánu. Podpisem smlouvy posiluje ANECT svou pozici na zahraničních trzích. (TZ)

ADUCID je inovativní patentovaná autentizační technologie založená na nejsilnějších bezpečnostních atributech a zároveň nabízející maximální zjednodušení pro co největší komfort při přihlašování uživatelů do on-line účtů a služeb.

C:UserstpazourkovaAppDataLocalMicrosoftWindowsTemporary Internet FilesContent.WordDSC_0078.jpg
První řada, zprava doleva:
Miroslav Řihák, předseda představenstva, ANECT a.s.
Mr. Amjad Hussain, CEO Vigeo
Druhá řada, zprava doleva:
Mr. Aamer Ata Bajwa, Chairman Pakistan Czech Business Of FPCCI Pakistan
Mrs. Nabila Faran Baig, Commercial Councillor, Pakistan embassy Prague
Mr. Zulqarnain Ali Ch. Vice Chairman Pakistan Czech Business Council of FPCCI Pakistan

Tereza Pazourková, PR specialist ANECT –  tereza.pazourkova@anect.cz  tel.: 724 427 252

ANECT a.s. je předním dodavatelem profesionálních řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií. Od svého vzniku se společnost orientuje na komplexní dodávky komunikačních systémů a výstavby počítačových sítí pro středně velké a velké zákazníky. Nabídka služeb společnosti ANECT zahrnuje analýzy, konzultace, poradenství, technické návrhy, zpracování projektů, projektové řízení, instalace technologií, záruční a pozáruční servis, servisní pohotovost, technickou podporu a školení uživatelů. V rámci zajištění kvality komplexních služeb zákazníkům je ANECT partnerem předních světových firem, které se pohybují v oblasti informačních technologií a počítačových sítí. ANECT dosáhl významné pozice mezi IT firmami získáním nejvyšších úrovní certifikací u svých klíčových partnerů. K zákazníkům firmy ANECT patří velké společnosti a organizace jako banky, pojišťovny, poskytovatelé služeb, státní správa a mnoho dalších.

Více informací o společnosti lze nalézt na stránkách www.anect.com.