Cisco ocenilo Azlan titulem distributor roku 2014

Praha, 15. 10. 2014 – Prestižní ocenění Cisco Czech Republic Partner of the Year míří do Azlanu, VAD divize společnosti Tech Data Distribution. (TZ)

Cisco ocenilo své nejlepší partnery během tradičních Partnerských dní. Azlan ovládl kategorii Cisco Distributor nejen za vysoký meziroční narůst společného obchodu, ale také za podporu Cisco partnerů/resellerů.

Podle generálního ředitele Tech Data se do letošního výsledku promítly také významné investice a podstatné rozšíření obchodního týmu Cisco. „Obhájit postavení je vždy těžší, než dosáhnout jednorázového úspěchu. Proto si velmi vážím, že se nám podařilo toto ocenění znovu získat. Vnímám to jako důkaz skvělé spolupráce a strategického významu, který u nás značce přikládáme. Kvalitní servis zákazníkům společně s největšími skladovými zásobami produktů Cisco v České republice jsou navíc předpokladem dalšího růstu,“ říká Tomáš Cígler, generální ředitel společnosti Tech Data Distribution.

Cisco celosvětově spolupracuje s téměř 300 tisíci partnerů, získané ocenění má především usnadnit klientům rozhodování při výběru dodavatele.

„Uspět na současném vysoce konkurenčním trhu by bez našich partnerů nebylo možné. Právě oni nám pomáhají dostat se blíže k zákazníkům, lépe je poznat a nabídnout jim přesně taková řešení, která potřebují,“ uvádí Ivo Němeček, generální ředitel společnosti Cisco ČR.

Více informací o společnosti Tech Data Distribution najdete na www.techdata.cz; www.techdata.sk.

O společnosti Tech Data Distribution

Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě.

O společnosti Tech Data Corporation

Společnost Tech Data Corporation je předním světovým distributore, kterm produktů, řešení a služeb v oblasti informačních technologií. Díky propracované logistice a službám s přidanou hodnotou pomáhá 115 000 resellerům ve více než 100 zemích po celém světě efektivně uspokojovat požadavky koncových uživatelů na nejrůznější technologie.  Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 111. místě a dosáhla tržeb ve výši 26,8 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2014. Více informací najdete na: www.techdata.com.