Britský KAZAM přichází s nejtenčím smartphonem na světě. Představujeme Tornado 348

Praha, 16. října 2014 – Britská společnost KAZAM dokazuje, že to s myšlenkou zčeřit stojaté vody smartphonů myslí opravdu vážně. Nyní se rozhodla posunout laťku kategorie ultratenkých telefonů představením modelu KAZAM Tornado 348 s tloušťkou pouhých 5,15 mm a váhou jen 95,5 g. Pevnost a odolnost tenkého těla je zajištěna unibody konstrukcí ze slitiny hliníku a hořčíku. Šasi telefonu je z obou stran opatřeno tvrzeným sklem Gorilla Glass. Tyto hodnoty posouvají značku KAZAM mezi přední světové výrobce telefonů a mobilních zařízení. (TZ)

KAZAM, který je známý tím, že ke všem svým smartphonům nabízí bezplatnou výměnu displeje po jeho neúmyslném rozbití, umístil do ultra tenkého těla telefonu 4,8″ HD AMOLED displej s 1,8mm rámečkem. I přes minimální váhu je KAZAM Tornado 348 vybaven akumulátorem s kapacitou 2050 mAh. Uvnitř telefonu se nachází osmijádrový procesor taktovaný na 1,7 GHz, který pohání Android 4.4 (Kit Kat). Telefon podporuje také rychlé datové přenosy LTE a (bez)dotykovou technologii NFC.

Telefon je na zadní straně vybaven 8Mpx fotoaparátem s přisvětlovací svítilnou a 2Mpx senzorem na čelní straně. KAZAM Tornado 348 nabízí 16 GB interní paměti a 1 GB operační paměti.

Včetně nadstandardní záruky displeje

Ultratenký KAZAM Tornado 348 má stejně jako všechny ostatní smartphony KAZAM nadstandardní záruku výměny displeje v ceně zařízení. Pokud se uživateli podaří nějakým způsobem rozbít displej telefonu nebo krycí sklo, může kdykoli uplatnit jeho výměnu v prvním roce od koupi zařízení.

Stačí, aby zaregistroval svůj telefon na oficiálních stránkách www.kazam.mobi a kontaktoval servisní středisko VSP Data.

Dostupnost

Ultratenký KAZAM Tornado 348 stihne předvánoční trh, do českých obchodů dorazí na začátku prosince. V prodeji bude za předpokládanou doporučenou cenu 6 999 Kč. K dispozici bude postupně v elegantní černé barvě nebo v bílé s kovovým rámečkem v odstínu champagne.

Produktové fotografie telefonů včetně loga výrobce jsou k dispozici na www.dropbox.com.

Oficiální webové stránky najdete na www.tornado348.com, facebookový profil na www.facebook.com/kazamcz.

O výrobci KAZAM

Značku KAZAM založili v Londýně v roce 2013 Michael Coombes a James Atkins, bývalí manažeři společnosti HTC, s cílem zčeřit stojaté vody na trhu smartphonů. Zaběhnutým standardem v mobilním technologickém světě je posedlost kvalitou, technologickými inovacemi a cenou, podle výrobce KAZAM však značku definuje i něco jiného. Z toho důvodu mají již od začátku smartphony KAZAM rozšířenou záruku bezplatné výměny rozbitého displeje v prvním roce od koupi. Navíc jsou smartphony KAZAM vybaveny aplikací Rescue, která umožňuje vzdálenému technikovi diagnostikovat zařízení a odstranit případné chyby.