Samsung GALAXY Note 4 od 24. října v prodeji

Speciální nabídka – pro 100 prvních, kteří si koupí GALAXY Note 4 ve Značkové prodejně Samsung v pražském obchodním centru Palladium, flipové pouzdro za jednu korunu. (TZ)

Praha 21. října 2014 – Unikátní zařízení z portfolia společnosti Samsung, GALAXY Note 4, přichází na český trh. Nedočkaví zájemci by měli zavítat do Značkové prodejny Samsung v pražském obchodním centru Palladium. Prvních 100 zákazníků totiž dostane standardní flipové pouzdro na GALAXY Note 4 za 1 Kč. Prodej bude zahájen ve 12.00 hodin v pátek 24. října.

 

Navíc je připraven speciální Note 4 karneval, který představí jedinečné funkce nové vlajkové lodi značky Samsung. Návštěvníci se tak mohou těšit na hravé ukázky unikátních vlastností pera S Pen, ukázky nových funkcí fotoaparátu včetně novinky wideselfie a prezentace virtuální reality s brýlemi Gear VR. Prvních 100 účastníků si odnese malý dárek v podobě paměťové micro SD karty. Navíc si všichni návštěvníci budou moci sami vyzkoušet Academy zone Note 4, kde se vyškolení pracovníci postarají o předvedení inovativních prvků Samsung GALAXY Note 4.

Pro zahájení prodeje je dostupné pouze omezené množství chytrého telefonu GALAXY Note 4 v černé barvě. Kupující si budou moci pořídit za jednu korunu flipové pouzdro rovněž v černé, nebo bílé barvě. Pokud zvolená barva již nebude dostupná, obrží zákazník flipové pouzdro později poštou.

GALAXY Gifts pro každého

Navíc všichni noví majitelé GALAXY Note 4 mohou využít jedinečných GALAXY Gifts – aplikací a služeb, které získávají uživatelé díky Samsungu zcela zdarma a jejichž celková hodnota je více než 20 tisíc korun. Na výběr jsou jak české, tak mezinárodní aplikace z kategorií jako je například Produktivita, Zábava nebo Sport.

Ukázka aplikací a služeb

Týdeník Reflex

Půlroční předplatné elektronické verze zdarma

Blesk

Roční předplatné elektronické zdarma

Deník Sport SE

Roční předplatné elektronické zdarma

4M Křížovky – S edice

Zdarma a exkluzivně pro majitele Samsung zařízení

Wooky 3.0

E-kniha “Já, poutník” zdarma

Ivio

3 měsíční premium účet zdarma

Kick

Zdarma a exkluzivně pro majitele Samsung zařízení

Endomondo

6 měsíců prémiového členství (Premium Pro) zdarma

Deezer Music

3 měsíce služby Premium+ zdarma

Wunderlist

12 měsíční předplatné Premium služby zdarma

100% Games

Hra Dungeon Hunter 4 s 3200 drahokamy jako bonus

Dropbox

Cloudové úložiště 50 GB na 2 roky zdarma

Kompletní přehled naleznete na webové verzi obchodu GALAXY Apps zde. Uživatelé se do sekce rovněž dostanou přímo ze svého mobilního telefonu buď prostřednictvím GALAXY Apps obchodu, nebo přes widget na displeji GALAXY Note 4.

Prémiový design a zpracování

GALAXY Note 4 má výjimečný 5,7palcový Quad HD (2560×1440) Super AMOLED displej, který zprostředkuje čistší a jasnější obraz s hlubším kontrastem, lepšími pozorovacími úhly a velmi rychlou odezvou v řádech miliontin sekund. Velká obrazovka umožňuje díky funkci Více oken dělat více věcí současně. Uživatel si sám zvolí, zda chce aplikaci otevřít na celý displej, v její polovině, nebo jako pop-up okno, a snadno také posouvá jednotlivá okna pomocí prstu nebo pera.

GALAXY Note 4 osloví své uživatele elegantním a stylovým GALAXY designem. Kovový rám s jemnými křivkami přirozeně přechází v obrazovku. Skleněná obrazovka 2.5D, stejná jako u předchozí verze GALAXY Note 3, nabízí extra ochranu a současně umožňuje bohatý zážitek ze sledování. Zadní kryt s měkkou texturou poskytuje komfort a navíc umožňuje snadné ovládání jednou rukou. Přístroj nejen skvělě vypadá, ale nabízí též vynikající přilnavost a vyšší odolnost.

S Note pro každodenní úkoly

Aplikace S Note nabídne široký výběr možností pro snadné a rychlé psaní poznámek. Kromě psaní vlastních poznámek přímo do Note 4 si můžete obrázek svých poznámek na papíře nebo na tabuli vyfotit a pak rychle a snadno převést tento obrázek pomocí funkce Snap Note na poznámku S Note.

Neztrácejte čas nabíjením!

Samsung GALAXY Note 4 se nabíjí rychleji, takže z úplného vybití se na 50 % dostanete přibližně za 30 minut! Obvykle to trvá až 55 minut. S efektivním využíváním energie pomůže i Režim maximální úspory energie, který automaticky změní zobrazení a vypne všechny nepotřebné funkce tak, aby minimalizoval spotřebu energie.

Ty nejlepší okamžiky nyní můžete bez obav zaznamenávat i ve tmě

Se Samsung GALAXY Note 4 budou fotografie a videa jasnější a ostřejší, a to díky 16Mpix fotoaparátu s funkcí Smart OIS, která vyrovnává chvění a automaticky prodlužuje expozici při šeru. Přední fotoaparát nabízí rozlišení 3,7 Mpix s f1.9 a umožňuje focení z úhlu 90° a široký úhel záběru až 120°. To ocení především milovníci skupinových selfie.

Další zajímavé funkce

GALAXY Note 4 disponuje několika mikrofony a vylepšeným reproduktorem, aby byla zajištěna redukce hluku při hovoru v rušném prostředí. Vestavěný diktafon při skupinové konverzaci rozpozná 8 různých hlasů a při zpětném přehrávání záznamu hovoru je možné vybrat si pouze ty hlasy (osoby), které si chceme poslechnout. Novinka také nabízí zdokonalený snímač otisků prstů pro ochranu osobních dat a také jako první mobilní zařízení na světě disponuje UV senzorem.

Doporučená maloobchodní cena Samsung GALAXY Note 4 je 21 499 Kč s DPH.

Technické specifikace GALAXY Note 4

Sítě

2,5G (GSM/ GPRS/ EDGE) : 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

4G (LTE Cat 6 300/50Mbps)

Procesor

2,7 GHz čtyřjádrový procesor

Displej

5,7 palce (143,9 mm), Quad HD Super AMOLED (2560 x 1440)

Operační systém

Android 4.4 (KitKat)

Fotoaparát

Zadní: 16 Mpix Auto Focus s Smart OIS

Přední: 3,7 Mpix s  f1.9

Zadní fotoaparát: funkce  HDR (bohaté odstíny), Selective Focus, Rear-cam Selfie, Beauty face, Virtual Tour Shot, Shot & More, Dual Camera

Přední fotoaparát: funkce Selfie, Wide Selfie

Video

Kodeky: H.264, MPEG-4, H.263, VC-1, WMV7, WMV8, Sorenson Spark, MP43, VP8

Nahrávání & přehrávání: až UHD

Audio

Kodeky: MP3, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, AMR-NB/WB, Vorbis, FLAC(*)

(*) podpora Ultra High Quality Audio (~192KHz, 24 bit)

S Pen upravené funkce

Bezdotykový příkaz (Akční poznámka, Inteligentní výběr, Obrazový klip, Psaní po displeji)

S Note, Snap Note, Direct Pen Input

Funkce s přidanou hodnotou

Více oken

Režim maximální úspory energie

Diktafon (Normal Mode, Interview Mode, Meeting Mode, Voice Memo)

Download booster

S Health 3.5

Dynamic Lock Screen

Briefing

Mobilní služby Google

Chrome, Drive, Photos, Gmail, Google, Google+, Google Settings, Hangouts, Maps, Play Books, Play Games, Play Newsstand, Play Movie & TV, Play Music, Play Store, Voice Search, YouTube

Konektivita

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80) MIMO PCIe

GPS / GLONASS / Baidu

NFC,  Bluetooth® v 4.1 (BLE,ANT+)

IR LED (Dálkový ovladač), USB2.0, MHL 3.0

Snímače

Gesta, rychloměr, akcelerometr, Geomagnetický senzor, gyroskop, RGB,IR-LED

Vzdálenost, Barometr, Hallův Senzor, Snímač otisků prstů, UV, Monitor srdečního tepu, SpO2 (v závislosti na zemi prodeje)

Paměť

32 GB vnitřní paměť + micro SD slot (až 64 GB)

3 GB RAM

Rozměry

153,5 x 78,6 x 8,5 mm, 176 g

Baterie

Standardní baterie, Li-ion 3 220 mAh, rychlonabíjení (Adaptive Fast Charging & QC2.0)

* Dostupnost jednotlivých služeb se může v jednotlivých zemích lišit.

* Veškeré funkce, vlastnosti, specifikace a další informace o produktu uvedené v tomto dokumentu, včetně, ale nikoli výhradně, výhod, designu, ceny, komponentů, výkonu, dostupnosti a vlastností výrobku mohou být změněny bez předchozího upozornění.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd., je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 286 000 lidí v 80 zemích světa s ročním obratem 216,7 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.