Společnost Panasonic představuje novou platformu pro malé a střední podniky

Společnost Panasonic u příležitosti své evropské roadshow pro obchodní zástupce a setkání s distributory v Dubrovníku představila své nové komunikační platformy KXNS700. (TZ)

Fotografie jsou dostupné zde: http://bit.ly/1rrcRp3

Tento inteligentní kombinovaný komunikační systém dokáže po instalaci rozšiřující jednotky obsluhovat až 288 linek a je určený pro malé a střední podniky, které chtějí snížit své provozní a investiční výdaje.

Kombinovaný komunikační systém KX-NS700 je vybaven vestavěnými aplikacemi zahrnující řešení pro callcentra, mobilní komunikace a hlasové schránky.

Hana Grůzová, Marketing Manager ve společnosti Panasonic, říká: „KX-NS700 je úsporný komunikační systém pro analogové a IP sítě určený pro společnosti s až 250 uživateli na jednom pracovišti. Lze jej pružně konfigurovat i rozšiřovat a je tak ideální alternativou ke cloudovým řešením.“

Systém má dostatečnou kapacitu pro standardní i IP porty a využívá aktivační klíče nebo rozšiřující jednotky, díky nimž lze systém rozšiřovat podle aktuálních potřeb. Lze jej dokonce připojit k systému Panasonic KX-NS1000, čímž lze vytvořit malá, střední i profesionální řešení.

Komunikační systém je vybaven vestavěnou funkcí DISA (přímý přístup k volanému číslu z vnější linky) pro přepojování hovorů bez operátora. Podporuje také potřeby vedoucích pracovníků v callcentrech prostřednictvím funkcí Oznámení o pořadí ve frontě hovorů, Sledování stavu příchozích hovorů, Hlášení o aktivitě operátorů a Automatické nahrávání hovorů.

Systém nabízí funkce IP protokolu – např. propojení s mobilními sítěmi, integrovanou hlasovou schránku se zasíláním zpráv na e-mail, zasílání okamžitých zpráv (chat) a informace o přítomnosti a dostupnosti pracovníků.

Další informace o platformě jednotné komunikace Panasonic KX-NS700 najdete na webu společnosti Panasonic: http://business.panasonic.eu

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje, odolné mobilní počítače a požární alarmy. S přibližně 400 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Od svého založení v roce 1918 se společnost globálně rozšířila a nyní řídí přes 500 firem po celém světě, které vykázali konsolidované příjmy přes 71,5 miliard euro ve fiskálním roce končícím 31. března 2014. Se závazkem sledovat nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, se společnost se snaží vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Pro více informací o Panasonic najdete na webových stránkách společnosti http://panasonic.net/