Tesoro nově zastupuje PR agentura Grunex

Praha 23. 10. 2014 – Společnost Tesoro, zaměřující se na prémiové herní příslušenství v moderním designu, nově spolupracuje na českém a slovenském trhu s PR a marketingovou agenturou Grunex. Grunex se tak stal zároveň historicky první mediální agenturou, která značku Tesoro v tuzemsku zastupuje. (TZ)

Relativně nová, v roce 2011 založená, společnost Tesoro se zaměřuje na špičkové herní příslušenství. Do jejího portfolia aktuálně spadají mechanické klávesnice, herní myši, podložky a herní headsety.

Založena samotnými hráči čerpá své know-how přímo z herní komunity, s vizí vytvářet ty nejlepší produkty pro profesionální i amatérské hráče počítačových her. Za tímto účelem úzce spolupracuje s řadou předních světových progamingových týmů, jako jsou např. Virtus.Pro, Natus Vincere či Ranked Gaming a podporuje řadu herních eventů, mezi jinými IgroMir v Rusku nebo LANFest v USA.

Po úspěšném etablování v Severní Americe míří nyní Tesoro i na česko-slovenský trh, kde si vybrala k PR a marketingové spolupráci  agenturu Grunex.

„Hledali jsme partnera, který umí zkombinovat zkušenosti z oblasti public relations a herního odvětví a v ideálním případě disponuje i vazbami na soutěžní počítačové hráče. Grunex splnil všechna tato kritéria,“ říká Maciej Burno, viceprezident pro obchod a marketing Tesoro Technologies, a dodává: „Naším společným cílem bude, kromě zvýšení povědomí o značce Tesoro, i získávání zpětné vazby od hráčů, kterou využijeme k dalšímu posouvání hranic našich produktů.“

Martin Liberský, ředitel agentury Grunex, k nové spolupráci poznamenal: „Tesoro jako prémiová čistě herní značka ideálně zapadá do našich aktivit v herním průmyslu i public relations. Věřím proto, že ji budeme moci poskytnout tu nejlepší součinnost při rozšiřování působnosti na našem trhu a přivedeme jí řadu nových spokojených uživatelů.“

Více informací o společnosti Tesoro naleznete na: http://www.tesorotec.com