AirLive představuje novou rodinu mini kamer 720 IR

Taipei, Taiwan: AirLive, jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představila nové mini kamery s vysokou kvalitou obrazu, jsou to AirLive CW- 720IR poskytuje obraz ve vysokém rozlišení 720P při rychlosti 30 snímků za sekundu. S tímto senzorem, AirLive CW- 720IR je schopna pořizovat snímky až 1280 x 720 pixelů. Jedním z nejpřesvědčivějších výhod systémů tohoto monitorování je schopnost zachytit více detailů a nechybí ani žádné jemnější detaily, které jsou užitečné pro identifikaci osob nebo SPZ . (TZ)

Pro profesionálnější použití je uřčena kamera CU-720IR, která je napájena přes pasivní POE. Další funkce kamer jsou identické.

Tyto kamerky jsou velmi nenáročné na instalaci a je to typický zástupce kamer pro domácnosti, firmy nebo například obchody.

Oba modely jsou vybaveny slotem na SD kartu a mohou zálohovat data přímo na tuto kartu. Také je možné je připojit k nahrávacímu zařízení například AirLive CoreNVR. V balení je obsažen dohledový systém CamPro Express, ale podporují také profesionální software CamPro Professional.

Samozřejmostí je možnost sledování mobilními telefony, pomocí aplikace CamPro Mobile pro iOS a Android.

Velmi důležitou vlastností je možnost dohledu ve tmě do vzdálenosti 5metrů. Tím je vyřešeno zabezpečení ve dne i v noci.

AirLive : AirLive (www.airlive.com), jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, poskytuje AirLive produkty jako : Wireless, IP, Security, Broadband communication system a pokročilé inovace pro domácnost, SOHO a SMB. “Simple yet powerful networking” je filosofie naší společnosti pro všechny produkty. AirLive produkty jsou jako Vaši spolehliví přátelé v životě, kteří Vám vždy pomohou. Pro více informací o AirLive produktech, prosím kontaktujte Vašeho dealera nebo navštivte naše webové stránky : www.airlive.com