Tisková zpráva: Bitport.cz stahuje torrenty do cloudu

Bitport.cz kombinuje torrentového klienta a cloudové úložiště. Používání Bitport.cz je jednoduché. Uživatel pouze určí, který torrent se má stahovat a Bitport.cz mu ho pohodlně stáhne do cloudu. Není potřeba instalovat žádného klienta na stahování, vše běží na serverech Bitport.cz. (TZ)

Po stažení si uživatel může torrent přehrávat i s titulky přímo v prohlížeči nebo na cestách v mobilu a tabletu. Ideální způsob jak sledovat oblíbená videa i ve škole nebo v práci.

„Očekáváme, že o Bitport bude zájem, zejména v zahraničí, kde je přístup k torrentům přísnější. Bitport je velmi užitečná služba zejména pro ty, kteří bojují se svým poskytovatelem internetu, který jim blokuje přístup na stránky s torrenty. Bitport také ocení studenti ve školách nebo zaměstnanci v práci.“ říká Filip Svoboda, marketingový ředitel Bitport.cz

Používání Bitport.cz je bezpečné. Všechny přenosy jsou šifrovány a soubory jsou automaticky kontrolovány antivirem. Navíc nejsou uchovávány žádné informace o uživateli a za službu je možné platit kromě platební karty a PayPalu i pomocí Bitcoinů.

Více informací naleznete na https://www.bitport.cza