ESET s plným počtem bodů

Bezpečnostní řešení ESET Smart Security poskytuje podle nezávislého testu Dennis Technology Labs nejlepší ochranu před hrozbami ze všech testovaných produktů. (TZ)

Řešení ESET Smart Security bylo v testu Dennis Technology Labs jediné, které dokázalo ochránit před všemi hrozbami. Na druhém místě se z pohledu poskytované ochrany umístila bezpečnostní řešení Norton Security, 360Safe Internet Security a Kaspersky Internet Security. Tato řešení nedokázala shodně v jednom případě zachytit škodlivý kód, takže došlo ke kompromitaci chráněného počítače.

„Naše testy jsou opravdu náročné a je výjimkou, když bezpečnostní produkty dlouhodobě získávají vysoké hodnocení. ESET Smart Security ve svých předchozích verzích si však v našich testech vždy vedl dobře a v aktuálním testu dosáhl ze všech produktů nejlepší skóre
v ochraně před hrozbami,“ uvedl k výsledkům testu Simon Edwards, technický ředitel společnosti Dennis Technology Labs.

„Je skvělé, že jsme byli oceněni za naši snahu,“ uvedl k získanému ocenění Branislav Styk, ředitel pro vývoje produktů ve společnosti ESET. „Testy probíhaly těsně předtím, než jsme uvedli na trh novou verzi řešení ESET Smart Security. Máme velkou radost, že naše loňská verze takovým způsobem uspěla i proti řešením konkurence pro rok 2015,“ komentuje Branislav Styk.

„Inovace v nejnovější verzi řešení ESET Smart Security, především nová technologie Botnet Protection a rozšíření technologie Exploit Protection i na Javu, posouvají ochranu našich zákazníků na ještě vyšší úroveň,“ uzavírá Branislav Styk, ředitel pro vývoje produktů ve společnosti ESET.

O společnosti ESET

Společnost ESET již od roku 1987 vyvíjí bezpečnostní software, který drží rekordní počet ocenění a díky němuž může víc než 100 milionů uživatelů bezpečně objevovat možnosti internetu. Široké portfolio produktů ESET pokrývá všechno populární platformy a nabízí firmám i spotřebitelům maximální proaktivní ochranu při minimálních nárocích.

Jedno ze tří výzkumných center ESET pro detekci malware je v Praze. Společnost ESET má celosvětovou centrálu v Bratislavě a disponuje rozsáhlou sítí partnerů ve více než 180 zemích světa.