AOC uvádí monitor P2370Sh s PLS panelem

Praha, 12. listopad 2014 – Značka AOC rozšiřuje svoji řadu monitorů s označením Value a uvádí na český a slovenský trh model P2370Sh s PLS panelem. Tato novinka uspokojí všechny nároky na každodenní používání kvalitního monitoru v zaměstnání, nebo v domácím prostředí. (TZ)

AOC P2370SH

Nový monitor AOC P2370Sh je 23“ Full HD monitor s PLS panelem, díky kterému nabízí vynikající pozorovací úhly (178°/178°), vysoký jas (250 cd/m2), odezvu 5 ms GtG a velmi přesné podání barev.

 

Monitor je vybaven třemi vstupy signálu – analogovým D-Sub a dvěma digitálními DVI-D a HDMI. Nechybí výstup pro audio a vestavěné 2wattové stereo reproduktory. Monitor lze naklonit o -5 až 25° s tím, že díky VESA standardu jej lze používat i bez stojanu.

Monitor AOC P2370Sh je v České republice již dostupný za 3069 Kč bez DPH a poplatků a výrobce na něj poskytuje tříletou záruku.

###

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na www.aoc-europe.com.