Nejlepší e-shop roku 2014 realizovala společnost PragueBest pro Centrum FotoŠkoda

Česká republika, Praha – 13. 11. 2014 – Projekt www.fotoskoda.cz získal první místo v soutěži WebTop100 o nejlepší firemní web v kategorii e-shopů. (TZ)

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže WebTop100 se uskutečnilo ve čtvrtek 6. listopadu 2014 v Konferenčním centru City v Praze. Do 13. ročníku této soutěže pořádané agenturou Dobrý web se přihlásilo celkem 238 projektů, které hodnotilo celkem 58 expertů na jednotlivé oblasti digitálního marketingu.

Ocenění byla rozdána v 11 oborových žebříčcích, 8 soutěžních kategoriích a 5 speciálních žebříčcích. V kategorii e-shopů odborná porota určila za vítěze elektronický obchod Centrum FotoŠkoda z dílny digitální agentury PragueBest, který poskytuje široké spektrum služeb spojených s prodejem nové i bazarové fotografické techniky, odborného servisu, ateliéru, půjčovny či profesionálního tisku.

Odborníci se u vítězného projektu shodli na celkovém kvalitním zpracování a jako excelentní pak ocenili kvalitu obsahu a grafické podání. Detaily hodnocení zpracovaného porotou shrnuje přiložená infografika.

C:UsersCZDownloadsimage002.jpg

Řešení e-shopu Centrum FotoŠkoda dodala společnost PragueBest s.r.o., jež na uvedeném projektu pracuje již od roku 2012. Za poslední rok se díky průběžnému rozvoji řešení zvýšily tržby z e-shopu o +25% a konverzní poměr o +35%.

Pro Centrum FotoŠkoda a PragueBest to navíc není v rámci soutěže WebTop100 jediný úspěch, například v loňském ročníku jim totiž porota přisoudila v kategorii e-shopů 3. místo a celkově webové projekty PragueBest v daném ročníku získaly pět různých ocenění.

Citace:

„Vítězství pro nás znamená potvrzení, že jdeme správnou cestou a zároveň jej vnímáme jako velkou zodpovědnost se dále zlepšovat, abyste se na náš web rádi a často vraceli. Můžeme slíbit, že náš webový tým pro to udělá maximum! Rádi bychom tímto zároveň poděkovali dodavateli našeho webu, společnosti PragueBest,“ uvedl Martin Škoda za společnost Foto Škoda.

O společnosti Prague Best s.r.o.

PragueBest je internetová agentura poskytující komplexní služby v oblasti tvorby webových stránek a online marketingu. Na trhu působí od roku 1999 a zabývá se převážně vývojem rozsáhlých firemních prezentací, intranetů, e-shopů i aplikací na míru a stará se o jejich další optimalizaci a rozvoj. Detailnější informace lze nalézt na webu www.praguebest.cz.