Klávesnice s touchpadem pro Samsung Smart TV – Trust Sento

Dodrecht/Praha 10. 12. 2014 – Společnost Trust, výrobce široké škály příslušenství k počítačům, konzolím, mobilním zařízením i chytrým televizím, uvádí na trh klávesnici Sento pro Samsung Smart TV. Nabízí snadné ovládání díky touchpadu a to na vzdálenost až 10 m. (TZ)

Klávesnice Sento Smart TV umožňuje snadný pohyb po obrazovce i rychlé a pohodlné psaní. Přináší klasické rozložení kláves, kde jsou vedle tlačítka ESC umístěny multimediální funkce pro ovládání hlasitosti, přepínání kanálů i vstup do Smart Hub a další. Numerickou klávesnici nahrazuje na pravé straně touchpad s oběma tlačítky myši a navigační klávesy pro rychlý pohyb na stránce nahoru/dolů.

Bezdrátové připojení na vzdálenost až 10 m zajišťuje micro-USB přijímač připojený k televizi. Klávesnice je napájena dvěma AAA bateriemi dodávanými v balení, přitom je lehká, kompaktní a kompatibilní s většinou nových televizorů Samsung Smart TV.

Sento Smart TV je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 1399 Kč s DPH pro Českou republiku a 52,99 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací prosím navštivte www.Trust.com

Poznámky pro editory:

O značce Trust

Trust je značka zaměřená na výrobu praktických digitálních doplňků pro stolní počítače, notebooky, tablety a smartphony. V rámci širokého portfolia jsou produkty vyvíjeny s důrazem na jednoduchost použití, praktický design a ideální poměr příznivé ceny a výkonu.