Mainstream Technologies je českou špičkou mezi partnery Microsoftu poskytujícími cloudové služby

Praha, 11. prosince 2014 –  Společnost Mainstream Technologies, s.r.o., poskytovatel profesionálních ICT řešení a držitel ocenění Microsoft Partner of the Year 2014, dnes oznámila získání tří partnerských kompetencí Microsoft na zlaté úrovni. Jedná se o kompetence Cloud Platform, Cloud Productivity a Datacenter. Těchto tří kompetencí firma dosáhla jako první a zatím jediná v České republice. Speciálně získání hned dvou zlatých kompetencí spojených s cloud computingem řadí Mainstream Technologies k nejlepším českým poskytovatelům cloudových služeb založených na Microsoft Azure a Microsoft Office 365. (TZ)

Kompetence Microsoft jsou partnerským programem rozděleným do několika kategorií dle příslušného produktu či skupiny produktů. Například kompetence Cloud Platform je spojena s platformou Microsoft Azure, Cloud Productivity se týká cloudových služeb Microsoft Office 365 a kompetence Datacenter je určena partnerům, kteří vyvíjejí řešení infrastruktury Microsoft poskytující robustní, škálovatelné platformy pro moderní datová centra.

„Novými kompetencemi potvrzuje Mainstream Technologies svou kvalitu i nastoupený trend v oblasti cloudu. Získání těchto kompetencí je mimo jiné podmíněno absolvováním testů technických i obchodních dovedností, poskytnutím zákaznických referencí, ale i dosažením požadovaných prodejních výsledků,“ říká Ondřej Novodvorský, ředitel pro segment malých a středních firem a partnerů ve společnosti Microsoft a dodává: „Zatímco stříbrné kompetence prezentují konzistentní schopnosti, odbornost a závazek, zlaté kompetence dokazují nejlepší schopnosti v rámci konkrétní oblasti řešení společnosti Microsoft.“

„Za naši největší konkurenční výhodu na trhu považuji náš přístup k inovacím – to, jakým způsobem inovace sledujeme, jak na ně reagujeme a jak se dokážeme poučit z prvotních implementací,“ říká Jan Lávička, výkonný ředitel společnosti Mainstream Technologies. „Vědomí, že jsme první českou firmou, která tyto kompetence na zlaté úrovni získala, ukazuje, že neusínáme na vavřínech a stále děláme pro náš byznys i zákazníky maximum.“

O Mainstream Technologies, s.r.o.

Společnost Mainstream Technologies, s.r.o. se specializuje na poskytování odborných služeb v oblasti informačních technologií nejen v České republice. Z pozice systémového integrátora navrhuje a implementuje podniková řešení se zaměřením na digitální firemní komunikaci, Core IT a bezpečnost, mobilitu,  cloud a nově i systémy pro podporu projektového řízení. Nabízená řešení jsou často (ne výhradně) postavena na produktech společnosti Microsoft a Mainstream Technologies patří k jejím předním českým partnerům. V roce 2014 společnost Mainstream Technologies získala ocenění Microsoft Partner of the Year 2014 za nejlepšího českého partnera a rovněž ocenění za dvě vítězství a tři finálová umístění v soutěži Microsoft Awards 2014.

www.mainstream.cz