Neztraťte se v obchodních centrech s 2GIS

Obchodní centra praskají před Vánoci ve švech a každý přemýšlí, jak co nejrychleji nakoupit to, co potřebuje a vymotat se ven. K tomu vám může pomoci mobilní aplikace 2GIS nainstalovaná ve vašem mobilním telefonu. V ní totiž nově najdete podrobné plány obchodních center, včetně detailů jednotlivých obchodů a dalších důležitých bodů zájmu. (TZ)

Znáte tu situaci, kdy přijdete do obchodního centra a informační stojan s plánem centra si s vámi hraje na schovávanou nebo je obklopen spoustou jiných lidí? Takový pohled vás ale může nechat úplně v klidu. V mobilní aplikaci 2GIS totiž nově najdete podrobné plány obchodních center OC Nový Smíchov, Arkády Pankrác a Palladium.

Mapy 2GIS jsou výjimečné především tím, že jsou velmi detailní. V obchodních centrech tak mapují nejenom všechny obchody, včetně jejich detailu, kde je možné zjistit např. otevírací dobu, možnosti platby nebo kontakt na konkrétní prodejnu, ale i další objekty infrastruktury obchodních center, jako jsou kavárny, bankomaty, výtahy nebo třeba toalety.

Nespornou výhodou je také to, že 2GIS funguje ve vašem mobilním telefonu nebo tabletu plně offline, a to jak samotné vyhledávání v mapě, tak detaily jednotlivých organizací.

„V současné době máme v Praze zmapovaná 3 obchodní centra, ale už nyní pracujeme na tom, abychom tento počet v příštím roce několikanásobně zvýšili,“ říká Marina Polynová, marketingový manažer 2GIS.

Mobilní aplikace 2GIS je dostupná ZDARMA v App Store a v Google Play.

O 2GIS

2GIS je informační systém Prahy s mapou města, který je možné zdarma využívat offline v aplikaci pro PC a na mobilních telefonech s operačním systémem iOS , Android a Blackberry nebo online na www.2gis.cz. Ve 2GIS najdou uživatelé jedinečné mapy a maximálně podrobné informace o více než 250 městech na světě, ve kterých 2GIS mapuje informace o více než 2,3 mil. organizacích. 2GIS má celosvětově více než 26,5 mil. unikátních uživatelů. Všechny produkty 2GIS jsou poskytovány uživatelům aplikace zdarma a jsou v každém městě aktualizovány jednou za měsíc (online verze denně ve větších městech).