TP-LINK uvádí na trh vysokokapacitní cestovní zdroj energie TL-PB10400 pro chytré telefony a tablety

Česká republika, Praha – 12. 12. 2014 – Společnost TP-LINK ,celosvětový dodavatel síťových produktů pro domácnosti a malé firmy, uvádí na český trh vysokokapacitní přenosný zdroj energie s označením TL-PB10400. Novinka je určena nejen k dobíjení chytrých telefonů a tabletů, ale i přenosných Wi-Fi hotspotů, MP3 přehrávačů, GPS navigací a dalších zařízení. Své využití najde všude tam, kde není k dispozici přípojka do elektrické sítě. (TZ)

Zařízení spadající do kategorie „powerbank“ nabízí kapacitu 10400 mAh, jež postačuje pro tři až pět dobití chytrého telefonu. Bez závislosti na elektrické síti se tak váš smartphone díky powerbance TP-LINK TL-PB10400 obejde až po dobu jednoho týdne. V domácnosti a hlavně na cestách jistě přijde vhod také vestavěná svítilna.

Rychlé, efektivní a bezpečné nabíjení dvou zařízení zároveň

Cestovní zdroj TL-PB10400 nabízí dva USB porty (5 V/2 A a 5 V/1 A), které umožňují nabíjení dvou zařízení zároveň, například tabletu a telefonu. Aby nedošlo k poškození samotného zdroje nebo připojeného zařízení, je produkt TL-PB10400 vybaven také ochranou proti zkratu, přepětí, přetížení, přebití, podpětí a přehřátí.

Klíčové vlastnosti

  • Vysoká kapacita 10400 mAh.
  • Dva USB porty pro rychlé dobíjení dvou zařízení zároveň.
  • Výstup 5 V kompatibilní s chytrými telefony, tablety a mnoha dalšími typy zařízení.
  • Vícenásobná ochrana zdroje i připojených zařízení.
  • Životnost více než 500 dobíjecích cyklů.
  • Praktická svítilna.
  • Indikace stavu baterie a průběhu nabíjení prostřednictvím čtyř LED diod.

 

Zařízení TP-LINK TL-PB10400 je již k dispozici v prodejní síti partnerů společnosti TP-LINK, a to za doporučenou koncovou cenu 799 Kč včetně DPH.

Technické specifikace

 

Kapacita 10400 mAh
Vstup až 5 V/2 A
Výstup 5 V/2 A a 5 V/1 A
Rozhraní 1x micro USB port, 2x USB 2.0 port
Tlačítko 1x tlačítko k zobrazení kapacity akumulátoru a zapnutí/vypnutí svítilny
Indikátory 4x LED indikace zbývající kapacity akumulátoru
Další funkce svítilna
Kompatibilita většina přenosných zařízení se standardním napájením 5 V přes USB
Rozměry 88,8 × 44,3 × 44,3 mm
Hmotnost 241 g
Obsah balení dobíjecí zdroj TL-PB10400, micro USB kabel, cestovní pouzdro, uživatelská příručka

O společnosti TP-LINK

TP-LINK je celosvětovým dodavatelem síťových produktů dostupných ve více než 100 zemích světa. Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení s tržním podílem ve výši 41,45 % (Q3 – 2013) vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-LINK zahrnuje bezdrátové směrovače a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 3G směrovače, ADSL modemy, adaptéry pro zapojení do domácí elektrické sítě, IP kamery, print servery, SOHO/SMB směrovače a SOHO/SMB switche. Další informace naleznete ve webové prezentaci společnosti na adrese www.tp-link.com/cz.

Technická podpora k produktům společnosti TP-LINK je v provozu na e-mailech podpora@tplinkpartner.cz nebo support@tplinkpartner.cz. Pro technické dotazy lze využít také hotline na telefonním čísle (+420) 245 008 103. Obě služby fungují v pracovních dnech od 9,00 do 17,00 hodin.