tag4pet – unikátní chytré známky pro domácí mazlíčky v prodeji v ČR

Na český trh vstoupily unikátní chytré známky tag4pet s NFC technologií. Nejenže pomohou ke snadnému nalezení vašeho psa, kočky či jiného domácího mazlíčka, ale spojují také zvíře a jeho majitele s veterinářem. Díky mnoha barevným variantám a dvěma velikostem jsou navíc elegantním módním doplňkem na obojek každého mazlíčka. (TZ)

Chytré NFC a QR známky tag4pet jsou moderní inovací a jednoduchou alternativou k čipování. Jsou určené pro psy, kočky, ale i koně a jiná zvířata. Umísťují se na obojek nebo na ohlávku a naskenují se pomocí chytrého zařízení (smartphone či tablet) s připojením na internet.

Chytré známky tag4pet se prodávají ve více než 76 kamenných prodejnách, e-shopech a u veterinářů po celé České republice. Kompletní seznam prodejních míst včetně mapy naleznete na internetových stránkách http://tag4pet.com/.

Tváří tag4pet je sympatická profesionální cvičitelka a finalistka soutěže Česko-Slovensko má talent Ing. Alena Smolíková.

tag4pet – jak to funguje?

Po zakoupení a instalaci chytré známky na obojek zvířete načte jeho majitel chytrou známku svým chytrým telefonem přes NFC nebo QR kód, případně opíše kód do aktivačního formuláře na http://tag4pet.com/.

Svému zvířeti i sobě následně pohodlně z mobilního telefonu nebo počítače vytvoří profil ve službě QR City a zadá kontaktní informace, které může případný nálezce nebo veterinář využít.

Pokud se zvíře ztratí a majitel aktivuje SOS režim ztráty svého mazlíčka, přijde majiteli automaticky e-mail s vyznačeným místem na mapě, kde nálezce načetl chytrou známku svým telefonem nebo tabletem. Nálezci se zároveň na displeji telefonu okamžitě zobrazí kontaktní informace na majitele zvířete a může mu obratem zavolat a domluvit se na vrácení.

Chytré známky tag4pet a návazná služba QR City bude od roku 2015 ve dvou fázích integrována i do veterinárního systému WinVet, který používá řada českých veterinářů. V první fázi bude veterinář moci pohlídat vakcinace mazlíčka a poslat majiteli pozvánku k přeočkování, zatímco v druhé fázi nabídneme automatickou synchronizaci veterinárních záznamů se známkou tag4pet. Veškeré další informace naleznete na http://tag4pet.com/ a http://tag4pet.com/faq

tag4pet – hlavní přednosti

  • Voděodolné provedení s epoxidovým povrchem pro zvýšenou odolnost při nošení
  • NFC technologie, QR kód i obyčejný psaný kód pro snadné prvotní nastavení i následné načtení známky nálezcem nebo veterinářem
  • Spojení s aplikací QR City pro vytvoření kompletního profilu majitele i zvířete
  • Napojení na veterinární systém WinVet od ledna 2015 pro efektivnější komunikaci majitele s veterinářem

Varianty, cena a dostupnost

  • V prodeji jsou dvě velikosti tag4pet – větší Charm a menší Charm mini
  • Koncová cena činí 399 Kč
  • V prodeji jsou ve více než 76 obchodech, e-shopech a u veterinářů v ČR.

 

  • Balení tag4pet obsahuje:

 

    • chytrou známku tag4pet
    • kovový kroužek
    • aktivační kartu

+ všechny doprovodné služby doživotně zdarma