ADATA vám umožní pohled na inovativní produkty během CES 2015

Taipei, Taiwan – 18. prosinec 2014 – Společnost ADATA Technology, přední výrobce vysoce výkonných paměťových modulů DRAM a produktů založených na čipech NAND Flash, ukáže svou kompletní řadu inovativních spotřebních produktů pro rok 2015 na mezinárodním veletrhu Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegas, který se uskuteční od 6. do 9. ledna 2015. Prezentace ADATA bude zahrnovat nejrychlejší DDR4 paměti na světě, řadu solid-state disků (SSD), externí úložiště na USB 3.1 a USB flash disky typu C. ADATA tímto srdečně zve všechny návštěvníky, aby se přišli podívat do Piazza Suite ve Venetian Hotel a na vlastní oči tak mohli zhlédnout nejnovější inovace v počítačových pamětech a technologiích ukládání dat. (TZ)

Na veletrhu CES 2015 tak mohou spatřit hráči a overclockeři ultra-výkonné DDR4 paměťové moduly ADATA XPG Z1, s nejvyšší rychlostí na světě až 3465 MHz! Svou zářivou zlatou barvou a tvarem závodnické ploutve budou jistě lákadlem pro oko každého hráče. ADATA také předvede 32GB (8GB × 4) – velkou kapacitu 3200MHz XPG Z1 DDR4. V současnosti je ADATA jedinou společností, která umí zajistit stálý přísun vysokokapacitních pamětí a odpovědět tak na obrovskou poptávku, která na trhu panuje.

Kromě celé řady úložišť SSD ukáže ADATA také různé průmyslové storage včetně PCIe a 2,5-palcových SSD s funkcí Power Loss Protection (PLP), která pomáhá chránit před ztrátou dat v případě výpadku napájení, nebo při abnormálním vypnutí.

Podívat se můžete také na externí úložiště s ultra vysokorychlostním přenosem dat nejnovějšího standardu USB 3.1 a přenosné OTG flash disky typu C, s přenosovou rychlostí dosahující až do 10GB/s, které poskytují rychlejší, pohodlnější a bezpečnější přenos dat. Zajímavostí budou jistě i nejnovější USB flash disky, které využívají Bluetooth párování s mobilním telefonem. Chybět samozřejmě nebudou ani produkty pro osobní zálohování s využitím cloudu s dvojnásobným zabezpečením dat a s přístupem k nim kdykoliv a odkudkoliv.

ADATA s hrdostí představí i stylovou stolní lampu “Tulip” a nejnovější bezdrátově dálkově ovládanou žárovku AURA RGB, kterou můžete upravit na více než 16 milionů barev. Najednou můžete snadno ovládat až 64 AURA RGB žárovek pomocí bezplatné aplikace ADATA přes Bluetooth a smartphone.

ADATA vás srdečně zve vyzkoušet si plnou škálu nejvyspělejších datových úložišť, pamětí pro počítače a moderního LED osvětlení.

Výstava: CES 2015 – Las Vegas, od 6. do 9. ledna 2014

Showroom: Venetian Hotel ─ Piazza Suite

 

O společnosti ADATA

Společnost ADATA Technology, jeden z největších výrobců modulů DRAM a USB flash disků na světě, poskytuje ucelená řešení v oblasti pamětí, jež zahrnují paměťové karty, pevná paměťová úložiště SSD (solid state drive) a přenosné pevné disky. Produkty se značkou ADATA získávají významná mezinárodní ocenění, jako jsou německé ceny iF Design a red dot, cena veletrhu CES za nejlepší inovaci (CES Best of Innovations Award), japonské ocenění Good Design, dále cena Best Choice of Computex a taiwanská cena Excellence Gold Award. Sloganem společnosti je „Láska, život, sny“, a plně vyjadřuje podstatu značky ADATA a úlohu, jakou inovativní paměťové produkty hrají v usilování lidí o univerzálně ceněné ideály. Podrobnější informace můžete získat na adrese www.adata-group.com.