NAVITEL vydává navigační mapu Íránu

NAVITEL® Vám s radostí oznamuje, že je nyní k zakoupení také mapa Íránu. (TZ)

Mapa Íránu byla vytvořena ve spolupráci s MemNav *, která je vedoucí společností v zemích Blízkého východu na poli vývoje mapových produktů a služeb.

NAVITEL® a MemNav spojili svou odbornost, technologie a rozsáhlé zkušenosti při tvorbě navigačních řešení, aby představili novou generaci map Íránu, které jsou nepřekonatelné svým podrobným zpracováním a přesností a podporují všechny online služby NAVITEL®.

Mapa Íránu obsahuje 142 885 km silniční sítě, 14 223 měst, obcí a dalších sídel a 74 951 bodů zájmu (POI). Mapa zahrnuje rezidenční a průmyslové zóny sídel s možností adresního vyhledávání a podrobné silniční sítě zahrnující všechny ulice a silnice beroucí v potaz manévry, stejně jako křižovatky, kruhové objezdy a další důležité informace.

 

Podrobné informace:

Írán Q3 2014:

  • 142 885 km silniční sítě;
    · 14 223 sídel na mapě;
    · 95 vysoce podrobných plánů sídel;
    · 74 951bodů zájmu (POI).

Doporučená maloobchodní cena mapy Íránu pro Navitel Navigator:

Předplatné map MOC
Trvalé 600,- Kč
1 rok 360,- Kč
1 měsíc 60,- Kč

Pro nákup mapy přejděte do sekce “Koupit” na oficiálních webových stránkách NAVITEL®.

Uživatelé operačního systému Android OS mohou nakoupit licenční klíč k novému produktu na Google Play a z programového menu zvolením “Můj Navitel” → “Koupit mapy “.

DŮLEŽITÉ! Prosím, pamatujte, že mapa Íránu Q3 2014 je kompatibilní pouze s Navitel Navigator verze 9.1.0.0 a vyšší.

* MemNav (www.MemNav.com) je společnost specializující se na poskytování digitálních map a je přední poskytovatel GPS map zemí Blízkého východu. MemNav vyvíjí a poskytuje GPS mapy Blízkého východu pro PND, smartphony/tablety a auto DVD. Tým MemNav je obětavá a nadšená mezinárodní skupina mapových expertů s vášní poskytovat svým zákazníkům nejmodernější mapy, GPS, navigace a mapování.

O společnosti NAVITEL®:

NAVITEL® je přední poskytovatel navigačních řešení v oblasti automobilových navigačních systémů zaměřující se na vývoj a produkci satelitního navigačního software a kartografii. Navitel Navigator je určen pro platformy Android, Windows Phone, Windows Mobile, iPhone, iPad, Blackberry, Bada, Symbian, Java, Windows CE s vynikající 3D grafikou a geosociálními službami. Nabízí aktuální a nejpřesnější digitální navigační mapy Evropy, Asie, zemí Commonwealthu a Latinské Ameriky. Pro více informací o společnosti NAVITEL®, prosím, navštivte http://www.navitel.cz/cz/.